Nina Badrić

Legendarni Nini: Poznanstvo, ki traja že skoraj 20 let

Necenzurirano 19.01.2024
Prva se je vrsto let sprehajala po modnih pistah, druga še vedno pleše po glasbenih odrih, obe pa sta veseli vsakokrat, ko se srečata. Ko je priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić pred kratkim nastopila na koncertu v Ljubljani, smo v VIP-prostoru… »

Nina Badrić o terorju, ki ga prenaša

Dnevnik 09.12.2023
Medtem ko je hrvaški glasbenik in vinar Miroslav Škoro ob 20. obletnici izida svojega najbolj znanega albuma Milo moje proslavljal album skupaj s podjetnikom in ustanoviteljem Agrokorja, s katerim je prepeval pesem Sude mi, je hrvaška pevka Nina… »

Sosed iz pekla

Dnevnik 30.09.2023
Tudi znani lahko imajo težave s sosedi. To je na lastni koži izkusila in še vedno izkuša znana hrvaška glasbenica Nina Badrić, ki je zaradi nadležnega soseda že skoraj deset dni brez vode. »Imate tudi vi soseda iz pekla?« je na svojem profilu na… »

Hrvaška pevka pokazala rajski otok, na katerem dopustuje #foto

SiolNET 18.07.2023
Priljubljena hrvaška pevka Nina Badrić je delila nekaj utrinkov s svojega dopusta in v njih pokazala otok Lastovo, kjer uživa v neokrnjeni flori in favni. Enainpetdesetletna hrvaška pevka Nina Badrić se je tokrat namesto na Hvar, kjer ima tudi… »

KONCERT BREZ PRIMERE: Stoječe ovacije na odprtem odru Vinakoper Live za Nino Badrić

Regional 17.07.2023
S tretjim koncertom v nizu je Vinakoper sklenil svoj prvi set poletnih koncertov na odprtem odru Vinakoper Live. Nina Badrić je povsem do zadnjega sedeža napolnila koncertni prostor in navdušenim obiskovalcem postregla z nepozabnimi interpretacijami… »

ČE STE ZAMUDILI PRVA DVA KONCERTA VINAKOPER: Nikar ne zamudite zadnje priložnosti!

Regional 07.07.2023
Če ste zamudili prva dva koncerta na odprtem odru Vinakoper, je zdaj prava priložnost, da vam tokrat uspe. 13. julija namreč na oder Vinakoper Live prihaja hrvaška zvezdnica Nina Badrić. Vsi, ki so kadarkoli bili na njenem koncertu, vam znajo… »

ZAŽIVEL BO OPEN-AIR ODER VINAKOPER! Vsaj enkrat mesečno bo gostil zveneča imena glasbenega sveta

Regional 17.04.2023
Letošnjo pomlad bo zaživel open-air oder Vinakoper, na katerem bo vinska klet vsaj enkrat mesečno pod znamko Vinakoper live gostila zveneča imena domačega in tujega glasbenega sveta. Vinakoper s tem uresničuje vizijo kleti; postati zbirališče in… »

Novice dneva »

V SD razgrnili listo za evropske volitve

Dnevnik pred 21 minutamiše 6 povezanih

Trojni referendum: O tem bomo odločali 9. junija

Zurnal24 pred dvema uramaše 5 povezanih

Kmalu nas na cestah čaka kaos, to bodo počeli na Darsu

Zurnal24 pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem