Zemun

UMRLA JE SLAĐANA MILOŠEVIĆ: Seks simbol jugoslovanske rock scene

Regional pred 24 dnevi
Umrla je pevka jugoslovanske pop rock scene Slađana Milošević, poročajo srbski mediji. Veljala je za ikono jugoslovanskega novega vala. Umrla je danes v 69. letu starosti v bolnišnici v Zemunu po krajši bolezni. Aleksandra Slađana Milošević se je… »

(Nedeljski dnevnik) Slovenci po svetu, Irena Herak: Ko poveš, da si iz Slovenije, je odziv dober

Dnevnik 28.05.2023
Gostoljubnost je tudi ena od potez, ki opredeljuje življenje v Srbiji, za praznike gre pri tem še bolj zares »Biti Zemunčan ni stvar matičnega lista, temveč stanje duha,« je stavek Branka Najholda, pokojnega kronista Zemuna, ki gaSlovenka slovenci… »

Osnovnošolski vrstniki iz držav bivše Jugoslavije prihajajo v Kranj

Zurnal24 16.05.2023
Osnovna šola (OŠ) Stražišče Kranj bo v okviru Karavane prijateljstva konec tedna gostila prijateljske šole iz bivših jugoslovanskih republik. Karavana prijateljstva je na OŠ Stražišče potekala že od leta 1977, takrat pod nazivom Karavana… »

Teorije zarote: So Zorana Đinđića res ubili kriminalci?

Dnevnik 21.03.2023
Uboj srbskega premierja Zorana Đinđića 12. marca 2003, katerega dvajseto obletnico se je obhajalo pred dnevi, se niti ne šteje med teorije zarote, saj je primer pravnomočno prepoznan kot zarota. Domnevni organizator atentata na Zorana Đinđića… »

Znani kirurg ženi zlomil rebra, jo davil s kablom in uriniral po njej pred otroki

Slovenske novice 03.02.2023
Soproga je končala v bolnišnici, nasilneža pridržali. Srbski mediji poročajo o družinskem nasilju, ki se je v zadnjih dneh dogajalo v družinskem stanovanju znanega kirurga, 48-letnega N. O. v Zemunu. Ženo pretepel s pištolo Policijska patrulja je… »

Priznan plastični kirurg s pištolo pretepal ženo, tudi uriniral naj bi po njej

Necenzurirano 02.02.2023
Policija v Beogradu je prijela znanega plastičnega kirurga, ki je s pištolo pretepel in skoraj ubil svojo ženo, do katere naj bi bil sicer že dolgo nasilen, celo uriniral naj bi po njej. Policija je včeraj zvečer po prijavi družinskega nasilja… »

Srbski reprezentant v Torino, Cipot in Zajc dobila nova soigralca

SiolNET 30.01.2023
Srbski nogometni reprezentant Ivan Ilić bo do konca sezone 2022/23 kot posojen igralec Verone igral za Torino, je zapisala francoska tiskovna agencija AFP. Enaindvajsetletnega Ilića ob določenih izpolnjenih pogojih lahko Torino po koncu sezone odkupi… »

Skrivnost trupla dojenčka v skrinji razvozlana?

Necenzurirano 23.01.2023
Truplo dojenčka so poslali na obdukcijo, da bi ugotovili spol, starost in vzrok smrti. Ter morda razkrili krivca, da se je nesrečni otrok znašel v zamrzovalni skrinji. Dvainšestdesetletni Zoran M. je 19. januarja obvestil policijo, da je med… »

Med čiščenjem starega zamrzovalnika naletel na truplo dojenčka

Necenzurirano 20.01.2023
Po strašni najdbi policija išče mati. Tožilstvo v pričakovanju rezultatov obdukcije. Dvainšestdesetletni Z. M. je sinoči obvestil policijo, da je med čiščenjem stare zamrzovalne skrinje v hiši v Zemunu v vrečki našel zmrznjeno truplo… »

V Beogradu ustreljen "Kemija"; sin leta 1992 likvidiranega "Amonijaka"

Necenzurirano 18.01.2023
V nočnem streljanju v Zemunu dva ranjena. Srbski mediji poročajo, da je bil sinoči okoli 22. ure v Beogradu ustreljen 38-letni vodja "novega Zemunskega klana" in navijačev Partizana, skupine Prepovedani, Nemanja Bojović - Kemija, sin leta 1992… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem