Povezane novice

Grozljiv prizor s slovenske avtoceste: mladoletnik ležal čez oba pasova, prijatelj ga je fotografiral (VIDEO)

Slovenske novice 20.10.2021
Izjemno nevarno početje mladoletnikov ... Darsove kamere so na eni od slovenskih avtocest zabeležile šokantne prizore. Trije mladoletniki so se namreč odločili za ležeren sprehod po avtocesti: hodili so v nasprotni smeri vožnje avtomobilov, po… »

#video Za “nepozabno” fotografijo ležal sredi ceste

Dnevnik 20.10.2021
Septembra so Darsove nadzorne kamere na avtocesti na Jesenicah posnele nezaslišan, zlasti pa izjemno nevaren prizor: fant je ležal sredi enega od pasov, njegov prijatelj ga je snemal. Vzrok? Všečki na omrežjih, kakopak. Da je mladost res norost… »

Na gorenjski avtocesti se je mladenič za všečke ulegel na tla

24ur 20.10.2021
Darsove spletne kamere so zabeležile zelo nevarno početje skupine treh fantov. Fantje so se sprehajali po robu gorenjske avtoceste. Kot je razvidno s posnetka, se je eden izmed njih ulegel na cestišče, drugi pa ga je med tem posnel. Na Darsu ob tem… »

(VIDEO) Hoja in ležanje na slovenski avtocesti: "Kdo pride na tako idejo in zakaj? So morda krivi starši?"

Večer 20.10.2021
Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila posnetek treh mladostnikov, ki se sprehajajo po gorenjski avtocesti. "Saj ni res, pa je," so pripisali ob posnetku in dodali, da so nekateri za všečke na družbenih omrežjih… »

Srhljiv posnetek z gorenjske avtoceste pretresel javnost: Poglej, kaj so storili trije fantje

Radio1 20.10.2021
Trije fantje so se odločili za nevarne podvig - eden se je celo ulegel na avtocesto. Na Facebook strani Vozimo pametno z DARS so objavili posnetek, ki so ga zabeležile Darsove spletne kamere in te ob njih spreleti srh. Na posnetku vidimo tri fante, ki… »

Smrtno nevarno: Za posnetek legel na sredino avtocestnega pasu

Zurnal24 20.10.2021
Lahko bi se končalo tragično. DARS je delil posnetek nadzornih videokamer, na katerem je moč videti smrtno nevarno početje. Trije mladostniki so se sprehajali v nasprotni smeri vožnje avtomobilov na avtocestnem robu, kljub velikim hitrostim… »

VSE ZA DOBRO FOTOGRAFIJO IN VŠEČKE: Darsova kamera ujela smrtno nevarno početje najstnikov (VIDEO)

Regional 20.10.2021
Družba za avtoceste v Republiki Sloveniji (Dars) je na družbenih omrežjih objavila šokanten videoposnetek pešcev na avtocesti. "Saj ni res, pa je," so zapisali ob posnetku in dodali, da so nekateri za všečke pripravljeni narediti marsikaj, "tudi… »

Smrtno nevarno ravnanje slovenskih najstnikov: vse za všečke #video

SiolNET 20.10.2021
Nekateri so za všečke na družbenih omrežjih očitno pripravljeni narediti marsikaj, so ob objavi nenavadnega posnetka z gorenjske avtoceste zapisali na Darsu. Družba za avtoceste (Dars) je na družbenem omrežju Twitter objavila nenavaden posnetek z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem