Povezane novice

Pretres v Drami, odšel je zaradi ministra

Slovenske novice pred 14 dnevi
Igor Samobor je odstopil z mesta ravnatelja Drame. Z mesta ravnatelja ljubljanskega gledališča Drama je nepreklicno odstopil Igor Samobor. Kot je zapisal v odstopni izjavi, funkcijo zapušča zaradi ignorance ministra za kulturo Vaska Simonitija. Kot je… »

Igor Samobor odstopil kot ravnatelj Drame: V takem okolju ni več mogoče delati

Dnevnik pred 13 dnevi
Igor Samobor je svet zavoda SNG Drama Ljubljana obvestil, da odstopa s položaja ravnatelja osrednjega slovenskega gledališča. Razlog? Neprimeren odnos ministrstva za kulturo do projekta prenove stavbe ljubljanske Drame. »Spoštovani, s tem pismom vam… »

Igor Samobor odstopil z mesta ravnatelja ljubljanske Drame

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Igor Samobor je leto in pol pred iztekom svojega mandata na čelu SNG-ja Drame Ljubljana nepričakovano odstopil s položaja ravnatelja. Kot razlog navaja zamude in zaplete pri načrtovani obnovi gledališča. Razlogi za Samoborjev odstop niso osebne… »

Odstopil ravnatelj ljubljanske Drame: "Zgradba je popolnoma iztrošena"

Svet24 pred 13 dnevi
Odstopil je ravnatelj SNG Drama Igor Samobor, ki kot razlog za to odločitev po osmih letih, odkar vodi to institucijo, navaja nespoštovanje zavez glede prenove gledališke hiše. Glavne očitke je naslovil na zdajšnjega ministra za kulturo Vaska… »

Igor Samobor odstopil z mesta ravnatelja Drame

Delo pred 13 dnevi
Po osmih letih je ravnatelj SNG Drame Igor Samobor odstopil zaradi nedelovanja ministra za kulturo Vaska Simonitija. Igor Samobor je danes nepreklicno odstopil z mesta ravnatelja Slovenskega narodnega gledališča Drama Ljubljana. V odstopni izjavi, je… »

Samoborjev odstop: »Minister Simoniti je brez posveta s stroko posegel v projekt«

Mladina pred 13 dnevi
Ravnatelj ljubljanske Drame Igor Samobor je v odstopni izjavi razkril, da je minister za kulturo Vaso Simoniti med drugim zahteval, da se iz projekta prenove gledališča izključi tri leta pred tem kupljene prostore Nemške hiše. Igor Samobor je leto in… »

Odstopna izjava Igorja Samobora: Ne iz osebnih razlogov

Večer pred 13 dnevi
"S tem pismom vam sporočam, da nepreklicno odstopam z mesta ravnatelja Slovenskega narodnega gledališča Drama Ljubljana. Rad bi napisal, da odstopam iz osebnih razlogov, vendar to ne bi bila resnica. Član stalnega umetniškega ansambla SNG Drama… »

"Rad bi napisal, da odstopam iz osebnih razlogov, vendar to ne bi bila resnica"

Zurnal24 pred 13 dnevi
Preživel je šest ministrov, ko je prišel Simoniti, pa se je vse spremenilo ... Igor Samobor je odstopil z mesta ravnatelja Slovenskega narodnega gledališča Drama Ljubljana. Kot je sporočil v javnem pismu, je njegov odstop nepreklicen. Kaj je razlog… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem