Povezane novice

Znova blizu rekorda? Znano, koliko primerov so potrdili v četrtek

Slovenske novice pred 5 dnevi
Potrjenih naj bi bilo skoraj sedem tisoč novih primerov. Rekord je 7.424. Omikron ne popušča in kaže, kako hitro se širi po Sloveniji. V četrtek so ob 13.681 PCR-testih našteli 6.918 okužb z novim koronavirusom. Po ocenah Nijz je v Sloveniji… »

To je Janša povedal o novem krajšanju karantene

Slovenske novice pred 5 dnevi
Hkrati z volitvami tudi posvetovalni referendum o zakonu o dohodnini? Na Brdu pri Kranju je danes zasedal razširjeni koalicijski vrh. Kot je na novinarski konferenci po koncu povedal predsednik vlade Janez Janša, je beseda tekla tudi o novih… »

Omikron v dveh tednih več kot potrojil število okužb. Karantena kmalu le pet dni?

Kozjansko pred 5 dnevi
Razsežnosti širjenja okužb z različico omikron še naprej presegajo vse pretekle epidemične valove. 7-dnevno povprečno število okuženih se je v Sloveniji samo v zadnjih dveh tednih več kot potrojilo. Še na prvi dan novega leta je bilo to… »

VEČ KOT POLOVICA POZITIVNIH TESTOV: Toliko okužb so potrdili včeraj

Regional pred 5 dnevi
V četrtek so ob 13.681 opravljenih PCR-testih potrdili 6918 okužb z novim koronavirusom, delež pozitivnih izvidov je tako znašal 50,6 odstotka. Po podatkih vlade v bolnišnicah zdravijo 524 covidnih bolnikov, od tega jih 155 potrebuje intenzivno nego… »

V četrtek potrdili 6918 okužb

Primorske pred 5 dnevi
V četrtek so ob 13.681 opravljenih PCR-testih potrdili 6918 okužb z novim koronavirusom, delež pozitivnih izvidov je tako znašal 50,6 odstotka. Po podatkih vlade v bolnišnicah zdravijo 524 covidnih bolnikov, od tega jih 155 potrebuje intenzivno nego… »

Premier glede skrajšanja karantene: Ministrstvo bo predlog pripravilo do nedelje oz. ponedeljka

RTV Slovenija pred 4 dnevi
V četrtek je bilo potrjenih 6918 okužb, umrlo je šest bolnikov. Pritiska na bolnišnice zaradi naraščajočih okužb ni, težavo v zdravstvu, šolstvu in gospodarstvu povzročajo karantene. Janša napoveduje, da bodo spremembe v veljavi od sredine… »

Vrh koalicije s partnerjema

Spodnje Podravje pred 4 dnevi
Danes je na Brdu pri Kranju potekal sestanek koalicijskih poslancev in nekaterih ministrov. Srečanja sta se udeležila tudi predsednik SNS Zmago Jelinčič in poslanec poslanske skupine DeSUS Robert Polnar. Predsednik vlade Janez Janša je po današnjem… »

Krajšanje karanten: predlog predvidoma do nedelje

Necenzurirano pred 4 dnevi
Vlada je na koalicijskem vrhu na Brdu pri Kranju razpredala tudi o možnosti krajšanja karantene s sedem na pet dni. Zaradi visokega števila odrejenih karanten se stopnjujejo pritiski v zdravstvu, šolstvu in pa gospodarstvu. Po sestanku koalicijskih… »

Koalicija na Brdu tudi o energetskih bonih, zakonu o dohodnini in epidemiji

Dnevnik pred 4 dnevi
Koalicija je na Brdu pri Kranju štiri ure pretresala možnosti realizacije projektov, ki jih še lahko izpelje do konca mandata. Beseda je tekla tudi o uvedbi energetskih bonov, zakonu o dohodnini in skrajšanju odrejenih karanten ob tveganem stiku z… »

Omikron v dveh tednih več kot potrojil število okužb. Karantena kmalu le pet dni?

Celje.info pred 4 dnevi
Razsežnosti širjenja okužb z različico omikron še naprej presegajo vse pretekle epidemične valove. 7-dnevno povprečno število okuženih se je v Sloveniji samo v zadnjih dveh tednih več kot potrojilo. Še na prvi dan novega leta je bilo to… »

[Video] Kacin: Dokler ne bomo dosegli zastavljene stopnje precepljenosti, se bodo razvijali novi sevi in mutacije

Nova 24TV pred 4 dnevi
Državni sekretar v kabinetu predsednika vlade Jelko Kacin (foto: Nova24TV) V četrtek so ob 13.681 opravljenih PCR-testih zabeležili 6918 okužb z novim koronavirusom, delež pozitivnih izvidov je še naprej visok in je znašal 50,6 odstotka. Po… »

V četrtek znova skoraj 7000 okužb, virus potrjen pri polovici PCR testov

Dnevnik pred 4 dnevi
V četrtek so ob 13.681 opravljenih PCR-testih potrdili 6918 okužb z novim koronavirusom, delež pozitivnih izvidov je tako znašal 50,6 odstotka. Po podatkih vlade v bolnišnicah zdravijo 524 oseb, od tega jih 155 potrebuje intenzivno nego. Umrlo je še… »

Ko opravite PCR test, imate toliko možnosti za okužbo kot pri metu kovanca za cifro

Necenzurirano pred 4 dnevi
Testna mašinerija je polnem pogonu. V četrtek so po državi opravili 13.681 PCR testov, kar je že blizu maksimalnih kapacitet. Pri več kot polovici, 50,6-odstotkih natančno, je bil test pozitiven. Bistveno višje najverjetneje ne bo šlo, saj je… »

V četrtek spet visoko število okuženih. Pozitivnih več kot pol testov.

SiolNET pred 4 dnevi
V četrtek so v Sloveniji ob opravljenih 13.681 PCR-testih potrdil 6.918 okužb s koronavirusom. To je 2.834 okužb več kot prejšnji teden. Delež pozitivnih testov je tako znašal 50,6 odstotka. Umrlo je še pet covidnih bolnikov, skupaj od začetka… »

V četrtek potrjenih spet skoraj 7000 okužb, pozitivnih okoli polovica PCR testov

Večer pred 4 dnevi
Skupno število covidnih bolnikov, ki potrebujejo bolnišnično zdravljenje, se je zmanjšalo za tri, intenzivno zdravljenje pa potrebuje en bolnik več kot dan prej. Najmlajši covidni bolnik na navadnem oddelku je star 20 let, na intenzivni negi pa 25… »

Novi podatki: Včeraj spet velikansko število okuženih

Zurnal24 pred 5 dnevi
Danes poročamo o drugi najvišji številki od začetka epidemije. V Sloveniji včeraj potrdili 6.918 novih okužb, kar je 2.834 okužb več kot prejšnji teden. Če je v sredo število okužb nekoliko padlo, se je včeraj krivulja znova obrnila navzgor… »

V četrtek potrdili 6918 okužb z novim koronavirusom

Gorenjski glas pred 4 dnevi
Ljubljana – V četrtek so ob 13.681 opravljenih PCR-testih potrdili 6918 okužb z novim koronavirusom, delež pozitivnih izvidov je tako znašal 50,6 odstotka. Po oceni Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) je v Sloveniji trenutno 55.657… »

Cepljenje ostaja ukrep številka ena

Gorenjski glas pred 4 dnevi
»Odločitev za cepljenje je odločitev za zdravje in za vrnitev v življenje, kot smo ga poznali pred marcem 2020. V prihajajoči grožnji omikrona je to sporočilo še toliko bolj močno,« je sporočil minister za zdravje Janez Poklukar. Še danes in… »

Bomo danes znova presegli 7.000 potrjenih okužb?

Zurnal24 pred 5 dnevi
Po izdanih TAN kodah govorimo o drugi najvišji številki do sedaj. Število potrjenih okužb kot kaže znova narašča. Po izdanih TAN kodah govorimo o drugi najvišji številki, to je 6451. V torek je bilo izdanih rekordnih 6809 TAN kod, kar je največ… »

Novice dneva »

V torek po neuradnih podatkih več kot 12.000 okužb

Delo pred eno uroše 11 povezanih

Pripravite se na šok! Janša razkril, koliko pozitivnih je bilo v torek

Slovenske novice pred dvema uramaše 5 povezanih

32-letnik na Bohorju s tovornjakom v drevo in smrt

Necenzurirano pred eno uroše 6 povezanih

V šolah ne zmorejo več. Lahko pričakujemo pouk na daljavo?

SiolNET pred 37 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem