Povezane novice

Še eno grozljivo odkritje: ob avtomobilu našli žensko truplo

Slovenske novice pred 5 dnevi
Odrejena je bila obdukcija. Gre za v preteklosti večkrat pogrešano žensko? Vodja kriminalistične policije PU Nova Gorica Marino Pangos je na današnji novinarski konferenci pojasnil podrobnosti o umorjenem 26-letniku, čigar truplo so našli ob meji z… »

Policija razkrila podrobnosti o pokojnem 26-letniku, umrl je zaradi nasilja

Slovenske novice pred 5 dnevi
Kaj se je zgodilo moškemu, ki so ga našli mrtvega nad železniškim predorom? Vodja sektorja kriminalistične policije novogoriške policijske uprave Marino Pangos je predstavil dosedanje izsledke kriminalistične preiskave najdenega trupla 26-letnega… »

Žensko truplo ob zapuščenem avtomobilu na kolovozni poti med Črničami in Selom

Goriški portal pred 4 dnevi
Goriško in širšo javnost je v zadnjih dveh dneh pretresla najdba dveh trupel. V torek zjutraj je bilo nad železniškim predorom v Novi Gorici odkrito truplo 26-letnika iz Solkana, včeraj pa ob kolovozni poti med Črničami in Selom še truplo… »

Novogoriški kriminalisti preiskujejo že drugo nepojasnjeno smrt

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Novogoriški policisti so bili v četrtek obveščeni o najdbi ženskega trupla na območju občine Ajdovščina. Žensko so našli ob zapuščenem avtomobilu na kolovozni poti v bližini naselja Črniče. Preiskujejo tudi umor 26-letnika, ki so ga našli… »

Novogoriški kriminalisti preiskujejo najdbo še enega trupla

Dnevnik pred 4 dnevi
Kriminalisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica še vedno preiskujejo umor 26-letnega slovenskega državljana, ki so ga v torek zjutraj našli ob slovensko-italijanski državni meji v Novi Gorici. V četrtek pa so bili obveščeni o najdbi še enega… »

Nedaleč od kolovoza, kjer je sameval avto, našli žensko truplo

Necenzurirano pred 4 dnevi
Znana nista niti identiteta niti vzrok smrti. Po najdbi zapuščenega avtomobila na kolovozu v bližini hitre ceste pri naselju Črniče so policisti med ogledom kraja našli žensko truplo. Identiteta pokojnice še ni uradno potrjena, natančen vzrok… »

GROZLJIVA NAJDBA NA VIPAVSKEM: Po najdbi trupla na avtocesti pri Kozini, žensko truplo ob hitri cesti

Regional pred 4 dnevi
Potem, ko smo v začetku tedna poročali o najdbi moškega trupla pod kostanjeviškim samostanom v Novi Gorici, na Vipavskem pretresa nova najdba trupla, tokrat ženskega. Vodja novogoriških kriminalistov Marino Pangos (na sliki levo) in Dean Božnik… »

26-letnik na Goriškem umrl nasilne smrti

Delo pred 4 dnevi
Truplo je našla italijanska državljanka na potki nad železniškim predorom na koncu Streliške poti v Novi Gorici. Policiste je v torek, 11. januarja, okrog pol osme ure zjutraj občan obvestil, da je našel moškega, ki ni kazal znakov življenja… »

Na Ajdovskem našli žensko truplo

Primorske pred 4 dnevi
Policisti so včeraj dopoldne na kolovozni poti blizu hitre ceste H4 pri naselju Črniče v občini Ajdovščina našli žensko truplo. Zavarovali so dokaze za nadaljnje preverjanje in preiskovanje okoliščin smrti ženske. ČRNIČE > Policiste so… »

V avtomobilu našli mrtvo žensko. Identiteto še ugotavljajo.

SiolNET pred 4 dnevi
Na podlagi obvestila o zapuščenem osebnem avtomobilu na kolovozni poti v neposredni bližini hitre ceste H4 v bližini naselja Črniče v občini Ajdovščina so policisti v četrtek ob 10.23 v okviru ogleda na kraju našli žensko truplo. Njene… »

Nova Gorica: Umorjenega 26-letnika naključno našla sprehajalka, poteka intenzivna preiskava

Večer pred 4 dnevi
Marino Pangos, vodja sektorja kriminalistične policije PU Nova Gorica, je v današnji izjavi za medije povedal, da so policiste 11. januarja zjutraj obvestili o najdbi moškega, ki ni kazal znakov življenja. Našli so ga na potki nad železniškim… »

Policija spregovorila o krutem umoru 26-letnika

SiolNET pred 4 dnevi
V torek ob 7.33 je policiste Policijske uprave Nova Gorica občan obvestil o najdbi moškega, ki ni kazal znakov življenja. Ugotovili so, da gre za državljana Slovenije, ki je umrl nasilne smrti. Po neuradnih podatkih naj bi bil večkrat zaboden, je v… »

Novo v primeru najdbe moškega trupla na Goriškem

Zurnal24 pred 4 dnevi
V kriminalistično preiskavo najdbe trupla 26-letnika je vključena tudi italijanska stran. Primer neidentificiranega ženskega trupla dobiva prve indice. Ob slovensko-italijanski meji so v torek zjutraj našli truplo 26-letnega slovenskega državljana. V… »

Novice dneva »

Rekordne okužbe beležijo tudi drugod po Evropi

SiolNET pred eno uroše 11 povezanih

V torek več kot 12.000 novih okužb

24ur pred eno uroše 5 povezanih

Nekatere šole že izvajajo pouk na daljavo

RTV Slovenija pred 47 minutamiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem