Povezane novice

Pri nizkocenovnih nastanitvah moramo potegniti zavoro

Primorske pred 6 dnevi
V zadnjih letih se je v Sloveniji zelo povečala ponudba turističnih zmogljivosti in tudi turistični obisk, medtem ko je dodana vrednost upadla. “Če bomo turistično dejavnost prepustili sami sebi, bomo ostali množična in nizkocenovna destinacija… »

Dr. Oskar kriv za oderuštvo, za mazaštvo pa ne

Primorske pred 6 dnevi
Po odločitvi senata novogoriškega okrožnega sodišča Franjo Keleminović ni kriv za očitano mazaštvo, kriv pa je za oderuštvo, ker je za svoje storitve zdravljenja oziroma svetovanja o zdravi prehrani pokojni Avi Curk “zaračunal” skupno 21.900… »

Prihajajo saksofonisti!

Primorske pred 6 dnevi
S četrtstoletno tradicijo ima mednarodno srečanje saksofonistov SAXGO najdaljši festivalski staž v Novi Gorici. V svoji 25. izvedbi, ki se bo začela v torek, poleg sedmih koncertov v mesto in bližnjo okolico po štirih letih ponovno prinaša tudi… »

Sodijo na odpad, a vozijo po avtocesti

Primorske pred 6 dnevi
Policisti avtocestne policije so v minulih dneh spravili s ceste dva nevarna tovornjaka. V torek so pred uvozom v predor Kastelec ustavili bosanskega voznika z nepravilno priveznim tovorom in uničeno gumo, v soboto pa so pri Uncu ustavili slovenskega… »

Onesnaženje pomorilo na desetine rib

Primorske pred 6 dnevi
Člani Ribiške družine Postojna so iz Nanoščice med Hruševjem in Velikimi Brdi v torek in včeraj odstranili preko 30 kilogramov poginulih rib. Poginu je po vsej verjetnosti botrovalo pomanjkanje kisika, do katerega je prišlo potem, ko je v reko po… »

Z avtom je zgrmel v Sočo

Primorske pred 6 dnevi
Voznik, doma z Goriškega, je imel včeraj ponoči veliko sreče v nesreči, saj bi se lahko stvari zanj končale precej bolj tragično, kot so se. Z avtom je namreč končal v reki Soči. Pravočasno se je sam rešil iz avtomobila, napihal pa je toliko… »

Kopja se lomijo v kajak centru

Primorske pred 6 dnevi
Upravljanje in uporaba kajak centra v Solkanu sta po ugotovitvah nadzornega odbora občine že leta nepregledna in negospodarna. Po več nesoglasjih so zadeve začeli urejati, očitno pa se je zalomil odnos med občino in zavodom za šport oziroma… »

Vetrih opcija, Matavž še ne

Primorske pred 6 dnevi
Štirikratni državni prvak Gorica se je po letu dni vrnila med prvoligaško elito. Prvi primorski obračun belo-modre čaka 4. avgusta, ko bodo doma gostili Koper, s Sežanci pa se bodo v gosteh pomerili 10. septembra. BRDO PRI KRANJU > Na žrebu parov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem