Povezane novice

V čelnem trčenju umrl 78-letnik

SiolNET pred 7 dnevi
Nekaj pred 15. uro sta na območju Gorice pri Slivnici čelno trčili dve osebni vozili. 78-letni voznik, ki je nenadoma zapeljal na nasprotno smerno vozišče, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče, so sporočili s Policijske uprave Celje… »

Tragična nesreča: v čelnem trčenju umrl voznik avtomobila

Slovenske novice pred 6 dnevi
Trčili sta dve osebni vozili. Okoli 15. ure so bili celjski policisti obveščeni, da sta na območju Gorice pri Slivnici čelno trčili dve osebni vozili. 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na nasprotnosmerno vozišče, je zaradi hudih poškodb… »

V trčenju umrl 78-letni voznik

RTV Slovenija pred 6 dnevi
V trčenju dveh osebnih vozil nekaj pred 15. uro blizu Gorice pri Slivnici na območju Celja je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Drugi voznik je bil v trčenju lažje… »

Nova žrtev slovenskih cest

Zurnal24 pred 6 dnevi
Do nesreče je prišlo nekaj pred 15. uro. V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je danes popoldne prišlo blizu Gorice pri Slivnici na območju Celja, je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na… »

V Gorici pri Slivnici v čelnem trčenju dveh osebnih vozil umrl 78-letni voznik

Kozjansko pred 6 dnevi
Danes, nekaj pred 15. uro, sta na območju Gorice pri Slivnici čelno trčili dve osebni vozili. 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče. Drugi voznik je bil v trčenju lažje… »

CESTE VZELE ŠE ENO ŽIVLJENJE: Voznik zaradi hudih poškodb umrl na kraju

Regional pred 6 dnevi
V trčenju dveh osebnih vozil, do katerega je danes nekaj pred 15. uro prišlo blizu Gorice pri Slivnici na območju Celja, je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl 78-letni voznik, ki je nenadno zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Drugi voznik… »

Čelno trčenje usodno za 78-letnika

Svet24 pred 6 dnevi
Poškodbe, ki jih je utrpel pri trčenju, so bile prehude. Nekaj pred 15. uro sta na območju Gorice pri Slivnici čelno trčila dva avtomobila. 78-letni voznik, ki je nenadoma zapeljal na nasprotno smerno vozišče, je zaradi hudih poškodb umrl na kraju… »

V čelnem trčenju umrl 78-letni avtomobilist. Nenadoma je zapeljal na drugo stran vozišča ...

Večer pred 6 dnevi
Na območju PU Celje je to že deveta smrtna žrtev prometnih nesreč letos. Nekaj pred četrtkovo 15. uro sta na območju Gorice pri Slivnici čelno trčili dve osebni vozili. 78-letni voznik, ki je nenadoma zapeljal na nasprotno smer vozišča, je… »

Strašna nesreča: voznika je ubil, potnik preživel

Slovenske novice pred 6 dnevi
To je že deveta smrtna žrtev letos na območju PU Maribor. V sredo ob 20.45 so bili na PU Maribor obveščeni o prometni nesreči s smrtnim izidom v okolici Žetal. V poročilu pišejo, da je 73-letnik upravljal delovni stroj: »Ko je zapeljal na… »

V nesreči v okolici Žetal umrl voznik delovnega stroja

Delo pred 6 dnevi
Voznik je vozil po nekategorizirani cesti in zapeljal z vozišča na travnato brežino, kjer se je stroj prevrnil. Poškodovan je bil tudi sopotnik. Včeraj ob 20.45 so policiste obvestili o nesreči na območju občine Žetale, v kateri je ena oseba… »

V nesreči v okolici Žetal umrl voznik delovnega stroja, ena oseba poškodovana

Večer pred 6 dnevi
Gre za deveto smrtno žrtev letos na območju PU Maribor. Včeraj ob 20.45 so mariborske policiste obvestili o prometni nesreči s smrtnim izidom v okolici Žetal. 73-letnik je upravljal z delovnim strojem. Ko je zapeljal na nabrežino, se je delovni… »

Zapeljala sta s ceste in se prevrnila

Svet24 pred 6 dnevi
V sredo ob 20.30 se je v bližini Ptuja, na lokalni cesti v občini Žetale, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 73-letni voznik. Do nesreče je prišlo v bližini kraja Nadole, kjer je 73-letni voznik z delovnim strojem zapeljal izven vozišča… »

Zapeljala sta s ceste in se prevrnila

Necenzurirano pred 6 dnevi
V sredo ob 20.30 se je v bližini Ptuja, na lokalni cesti v občini Žetale, zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 73-letni voznik. Do nesreče je prišlo v bližini kraja Nadole, kjer je 73-letni voznik z delovnim strojem zapeljal izven vozišča… »

V prometni nesreči umrl 73-letni voznik delovnega stroja

SiolNET pred 6 dnevi
Na nekategorizirani cesti v bližini kraja Nadole v občini Žetale je v prometni nesreči umrl 73-letni voznik delovnega stroja. Lažje poškodovan je bil tudi 72-letni sopotnik. Kot so sporočili z Generalne policijske uprave, se je včeraj ob 20.30 v… »

Voznik delovnega stroja umrl v prometni nesreči

RTV Slovenija pred 6 dnevi
V bližini kraja Nadole v občini Žetale je v sredo zvečer v prometni nesreči umrl 73-letni voznik delovnega stroja. Kot so sporočili z Generalne policijske uprave, je 73-letni voznik v sredo ob 20.30 vozil delovni stroj po nekategorizirani cesti in… »

Voznik avtomobila izsilil prednost 35-letnemu motoristu, ki je v nesreči umrl

Dnevnik pred 6 dnevi
V tragični nesreči je po trku z avtomobilom sinoči v Škofji vasi umrl 35-letni motorist. V občini Žetale pa je v nesreči umrl še 73-letni voznik delovnega stroja. Okoli sedme ure včeraj zvečer se je v Škofji vasi pripetila tragična prometna… »

ČRNA SREDA: Dva smrtna izida na naših cestah, med umrlimi tudi 35-letnik

Regional pred 6 dnevi
V bližini Celja se je včeraj zvečer zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom. Po pojasnilih celjskih policistov je 35-letni motorist vozil iz Celja proti Vojniku, v Škofji vasi pa mu je prednost izsilil 58-letni voznik osebnega vozila, ki je iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem