Povezane novice

"Bitka za ključni mesti na vzhodu Ukrajine se bliža grozljivemu koncu"

SiolNET pred 6 dnevi
Nekateri tuji mediji poročajo, da upokojeni polkovnik Vadim Zimin, skrivnostni spremljevalec Vladimirja Putina in človek, ki prenaša kovček s kodami za aktivacijo ruskega jedrskega orožja, ni bil ustreljen, ampak je skušal storiti samomor. Trenutno… »

Vrh EU Ukrajini in Moldaviji podelil status kandidatk za članstvo

SiolNET pred 6 dnevi
Voditelji članic Evropske unije so na vrhu Evropske unije v Bruslju Ukrajini in Moldaviji podelili status kandidatk za članstvo v Evropski uniji, je na Twitterju zapisal predsednik Evropskega sveta Charles Michel. Ukrajinski predsednik Volodimir… »

Premier Golob se je prvič pogovarjal z ukrajinskim predsednikom Zelenskim

Slovenske novice pred 6 dnevi
Znano, o čem je tekla beseda. Slovenski premier Robert Golob se je v sredo prvič pogovarjal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Med drugim sta glede na objavi na twitterju govorila o statusu kandidatke za članstvu v EU, ki naj bi ga… »

Zgodovinsko: Ukrajina tudi uradno začela pot v EU

Slovenske novice pred 6 dnevi
Vrh EU Ukrajini in Moldaviji podelil status kandidatk za članstvo. Voditelji članic EU so danes Ukrajini in Moldaviji podelili status kandidatk za članstvo v EU. »Dogovor. Vrh EU je Ukrajini in Moldaviji pravkar podelil status kandidatk za članstvo v… »

Voditelji članic EU-ja Ukrajini in Moldaviji podelili status kandidatke za članstvo

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Predsednik Evropskega sveta Charles Michel je dejal, da so voditelji držav članic EU-ja na vrhu v Bruslju Ukrajini in Moldaviji podelili status kandidatke za članstvo v Uniji. To je označil za "zgodovinski trenutek". "Dogovor. Vrh EU-ja je Ukrajini in… »

EBU: Ukrajina ne more gostiti Evrovizije 2023

Delo pred 6 dnevi
V članku povzemamo relevantne informacije o dogajanju v Ukrajini na 120. dan vojne. 19.10 Evrovizije prihodnje leto ne bo mogoče izvesti v letošnji državi zmagovalki Evropska radiodifuzna zveza (EBU) je danes potrdila, da Evrovizija leta 2023 kljub… »

Golob in Zelenski v prvem pogovoru o statusu kandidatke za Ukrajino

Primorske pred 6 dnevi
Slovenski premier Robert Golob se je v sredo prvič pogovarjal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Med drugim sta glede na objavi na twitterju govorila o statusu kandidatke za članstvu v EU, ki naj bi ga danes Ukrajini podelili voditelji… »

Zelenski obtožil Rusijo, da želi uničiti celoten Donbas

Primorske pred 6 dnevi
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v nočnem nagovoru obtožil Rusijo, da želi uničiti celoten Donbas. Ta pokrajina na vzhodu Ukrajine ostaja prizorišče najintenzivnejših spopadov, branilcem mest Severodoneck in Lisičansk pa grozi, da jih… »

Golob in Zelenski v prvem pogovoru o statusu kandidatke za Ukrajino

Večer pred 6 dnevi
Slovenski premier Robert Golob se je v sredo prvič pogovarjal z ukrajinskim predsednikom Volodimirjem Zelenskim. Med drugim sta glede na objavi na Twitterju govorila o statusu kandidatke za članstvu v EU, ki naj bi ga danes Ukrajini podelili voditelji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem