Povezane novice

Grozljivka na svetovnem prvenstvu: Anita omedlela in potonila na dno (FOTO)

Slovenske novice pred 7 dnevi
Onesvestila se je med nastopom. Na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je ameriška tekmovalka v umetnostnem (sinhroniziranem/sinhronem) plavanju Anita Alvarez (25) v bazenu omedlela in potonila na dno. Trenerka Andrea Fuentes je skočila v bazen in jo… »

Dramatični prizori na svetovnem prvenstvu: Američanka med vajo omedlela #video

SiolNET pred 6 dnevi
Na svetovnem prvenstvu v plavanju, ki je te dni v Budimpešti, so bili gledalci priča šokantnemu prizoru s srečnim koncem. Ameriška umetnostna plavalka Anita Alvarez, dobitnica štirih olimpijskih kolajn, je med izvedbo vaje v finalu posameznic… »

25-letnica omedlela v bazenu! Potonila je na dno, ko se je zgodilo to!

Radio1 pred 6 dnevi
Na svetovnem prvenstvu bi se lahko zgodila tragedija. V bazenu na svetovnem prvenstvu v Budpimpešti se je skoraj zgodila tragedija. Ameriška tekmovalka v umetnostnem (sinhroniziranem/sinhronem) plavanju Anita Alvarez je v bazenu omedlela in potonila na… »

(FOTO) Drama v Budimpešti: Prejemnica več olimpijskih medalj med nastopom v bazenu omedlela in potonila na dno

Večer pred 6 dnevi
Petindvajsetletni Alvarezovi, ki tekmuje na svojem tretjem svetovnem prvenstvu, se je isto zgodilo že na lanskih kvalifikacijah v Barceloni. Tekmovanje v umetnostnem plavanju na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je zaznamovala prava drama. Ameriška… »

Drama na SP: neverjetna akcija trenerke, ki je rešila življenje svoji varovanki

Zurnal24 pred 6 dnevi
Drama na SP v Budimpešti se je na koncu srečno končala. Tekmovanje v umetnostnem plavanju na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je zaznamovala prava drama. Ameriška plavalka Anita Alvarez, sicer prava zvezdnica tega športa in dobitnica kar štirih… »

Drama v bazenu s srečnim koncem

Delo pred 6 dnevi
Donavska arena je obnemela, ko je sinhronizirana plavalka Anita Alvarez med nastopom potonila na dno bazena. K sreči je danes z njo vse v redu. Tekmovanje v sinhroniziranem plavanju na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je zaznamovala prava drama… »

DRAMA V BAZENU: 25-letnica omedlela in potonila na dno bazena

Regional pred 6 dnevi
Tekmovanje v umetnostnem plavanju na svetovnem prvenstvu v Budimpešti je zaznamovala prava drama. Ameriška plavalka Anita Alvarez, dobitnica štirih olimpijskih kolajn, je namreč med nastopom v bazenu omedlela, potonila na dno bazena, a jo je od tam… »

Omedlelo Američanko reševali z dna bazena

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Američanka Anita Alvarez je omedlela in se potopila na dno bazena tik po končani vaji sinhronega plavanja na svetovnem prvenstvu v vodnih športih v Budimpešti. Rešila jo je trenerka Andrea Fuentes. Fuentes je skočila v vodo oblečena in potegnila… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem