Povezane novice

Evropska komisija preiskuje Molov prevzem mreže bencinskih servisov OMV Slovenija

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Evropska komisija je sprožila preiskavo prevzema madžarske energetske skupine Mol, ki bi s prevzemom OMV Slovenija imela dostop do mreže bencinskih servisov po Sloveniji in s tem zmanjšala konkurenco v drobnoprodaji pogonskih goriv. Mol je pogodbo o… »

Bruselj v poglobljeno preiskavo Molovega prevzema mreže bencinskih servisov OMV Slovenija

Primorske pred 6 dnevi
Evropska komisija je sprožila poglobljeno preiskavo posla, s katerim bi madžarska energetska skupina Mol s prevzemom družbe OMV Slovenija prišla do mreže bencinskih servisov drugega največjega ponudnika pogonskih goriv v Sloveniji. V Bruslju jih… »

Evropska komisija začenja poglobljeno preiskavo združitve Mola in OMV

Delo pred 6 dnevi
Zaskrbljeni so, da bi prevzem zmanjšal konkurenco na maloprodajnih trgih motornih goriv v Sloveniji za posameznike in podjetja. Evropska komisija je zaskrbljena, da bi prevzem druge največje verige bencinskih servisov v Sloveniji OMV Slovenije, ki ga… »

Evropska komisija sprožila poglobljeno preiskavo madžarskega prevzema OMV Slovenija

Svet24 pred 6 dnevi
V Bruslju jih skrbi, da bi prevzem močno zmanjšal konkurenco v maloprodaji pogonskih goriv. Posel, s katerim bi madžarska energetska skupina Mol s prevzemom družbe OMV Slovenija prišla do mreže bencinskih servisov drugega največjega ponudnika… »

Bruselj v poglobljeno preiskavo Molovega prevzema mreže bencinskih servisov OMV Slovenija

Dnevnik pred 6 dnevi
Evropska komisija je sprožila poglobljeno preiskavo posla, s katerim bi madžarska energetska skupina Mol s prevzemom družbe OMV Slovenija prevzela mrežo bencinskih servisov drugega največjega ponudnika pogonskih goriv v Sloveniji. V Bruslju jih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem