Povezane novice

Smrt v slovenskih gorah: zgodaj zjutraj se je zgodila tragična nesreča

Slovenske novice pred 14 dnevi
Pokojnika so v dolino prepeljali gorski reševalci. Zjutraj se je v slovenskih gorah zgodila še ena tragedija. Ob 6.45 se je v severni steni Špika v občini Kranjska Gora smrtno ponesrečil alpinist, poroča uprava za zaščito in reševanje. Reševalci… »

TRAGIČNO JUTRO V SLOVENSKIH GORAH: Truplo prepeljali v dolino s helikopterjem

Regional pred 14 dnevi
V severni steni Špika v Kranjski Gorski se je danes ob 6.45 smrtno ponesrečil alpinist. Posredovali so gorski reševalci iz Kranjske Gore in helikopter slovenske policije z dežurno reševalno ekipo. Truplo so skupaj z nepoškodovanim soplezalcem… »

Slovenske gore vzele še eno življenje

SiolNET pred 13 dnevi
V zgornjih jutranjih urah se je v severni steni Špika smrtno ponesrečil alpinist. Nesreča naj bi se zgodila zaradi odloma kamenja, so zapisali na GZS. Gre za državljana Slovenije. Okoliščine kažejo, da je plezal brez varovanja, pa so sporočili s… »

Nova smrtna žrtev v gorah

Gorenjski utrip pred 13 dnevi
Slika: www.policija.si Slovenske gore so danes terjale novo smrtno žrtev. Zjutraj je med plezanjem v severni steni Špika padel in umrl moški, po podatkih Policijske uprave Kranj gre za slovenskega državljana. Okoliščine kažejo, da je plezal brez… »

Tragedija v severni steni Špika, umrl alpinist

Zurnal24 pred 13 dnevi
Danes zgodaj zjutraj se je v severni steni Špika v občini Kranjska Gora smrtno ponesrečil alpinist. Uprava RS za zaščito in reševanje na spletni strani navaja, da je bil ponesrečeni alpinist v navezi s soplezalcem. Reševalci GRS Kranjska Gora in… »

V severni steni Špika se je smrtno ponesrečil alpinist, ki je plezal brez varovanja

Necenzurirano pred 13 dnevi
V slovenskih gorah je ugasnilo še eno življenje. Nekaj pred 7. uro zjutraj se je v severni steni Špika smrtno ponesrečil alpinist, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Kot so sporočili s kranjske policijske uprave, gre za državljana… »

V severni steni Špika umrl slovenski alpinist, letos to že dvajseta žrtev v gorah

Dnevnik pred 13 dnevi
Nekaj pred sedmo uro zjutraj se je v severni steni gore Špik smrtno ponesrečil slovenski alpinist. Njegov soplezalec je nepoškodovan. V slovenskih gorah je umrl še en alpinist. Nekaj pred sedmo uro zjutraj se je smrtno ponesrečil v severni steni gore… »

V severni steni Špika med plezanjem padel in umrl alpinist

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Nekaj pred sedmo uro zjutraj je v severni steni Špika v občini Kranjska Gora padel in se smrtno ponesrečil alpinist, ki je plezal brez varovanja. Gre za državljana Slovenije. Bil je še z enim plezalcem, ki pa v dogodku ni bil poškodovan. Gorska… »

V severni steni Špika se je smrtno ponesrečil alpinist, plezal naj bi brez varovanja

Večer pred 13 dnevi
V severni steni Špika na območju Občine Kranjska Gora se je danes nekaj pred 7. uro zjutraj smrtno ponesrečil alpinist. Kranjskogorski gorski reševalci in dežurna helikopterska ekipa z Brnika so umrlega skupaj z nepoškodovanih soplezalcem… »

Nova žrtev gora: V severni steni Špika ugasnilo življenje

Nova 24TV pred 13 dnevi
Vir: STA V zgodnjih jutranjih urah se je v severni steni Špika v občini Kranjska Gora smrtno ponesrečil alpinist. Kranjskogorski gorski reševalci in dežurna helikopterska ekipa z Brnika so umrlega skupaj z nepoškodovanih soplezalcem prepeljali v… »

V severni steni Špika se je smrtno ponesrečil alpinist

Delo pred 13 dnevi
Gorska reševalna zveza Slovenije je na svoji facebook strani zapisala, da se je nesreča domnevno zgodila zaradi odloma kamenja. Plezal je brez varovanja. V severni steni Špika na območju občine Kranjska Gora se je danes nekaj pred 7. uro zjutraj… »

V severni steni Špika se je smrtno ponesrečil alpinist, ki je plezal brez varovanja

Svet24 pred 13 dnevi
V slovenskih gorah je ugasnilo še eno življenje. Nekaj pred 7. uro zjutraj se je v severni steni Špika smrtno ponesrečil alpinist, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Kot so sporočili s kranjske policijske uprave, gre za državljana… »

Odlom kamenja, smrt planinca v severni steni Špika

Goriški portal pred 13 dnevi
Zjutraj, nekaj pred 7. uro, se je v severni steni Špika smrtno ponesrečil alpinist. Letos je v gorskih nesrečah v Sloveniji življenje izgubilo že 20 planincev oziroma alpinistov. Do nesreče v severni steni Špika naj prišlo zaradi odloma kamenja… »

Severna stena Špika: Umrl je alpinist

24ur pred 13 dnevi
Uprava za zaščito in reševanje poroča, da se je ob 6.45 v severni steni Špika v občini Kranjska Gora smrtno ponesrečil alpinist. Tragedija naj bi se zgodila zaradi odloma kamenja. Posredovali so reševalci GRS Kranjska Gora in dežurna ekipa za… »

Novice dneva »

S čim se bo splačalo greti to kurilno sezono

Primorske pred eno uroše 8 povezanih

Ruske zime si letos ne moremo privoščiti

Delo pred eno uroše 1 povezana

Horoskop za petek, 19. avgusta

Svet24 pred eno uroše 1 povezana

Šutejeva v slogu Majdičeve do brona

Slovenske novice pred 16 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem