Povezane novice

Na Islandiji preprečili teroristični napad

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Islandska policija je sporočila, da je v obsežni protiteroristični operaciji pridržala štiri ljudi, ki jih sumi, da so pripravljali teroristični napad. To naj bi bile prve tovrstne aretacije v tej otoški državi. V Kopavogurju, predmestju glavnega… »

Na Islandiji zaradi načrtovanja terorističnega napada pridržali štiri osebe

SiolNET pred 11 dnevi
Islandska policija je danes sporočila, da je v obsežni protiteroristični operaciji pridržala štiri osebe, ki jih sumijo, da so pripravljale teroristični napad. To naj bi bile prve tovrstne aretacije v tej otoški državi, poroča francoska tiskovna… »

Islandija preprečila prvi načrtovan teroristični napad

Nova 24TV pred 11 dnevi
Islandska policija (Foto: STA) Islandska policija je danes sporočila, da je v obsežni protiteroristični operaciji pridržala štiri osebe, ki jih sumijo, da so pripravljale teroristični napad. To naj bi bile prve tovrstne aretacije v tej otoški… »

V najbolj miroljubni državi aretacije zaradi načrtovanja terorističnega napada

Svet24 pred 11 dnevi
Islandska policija je danes sporočila, da je v obsežni protiteroristični operaciji pridržala štiri osebe, ki jih sumijo, da so pripravljale teroristični napad. To naj bi bile prve tovrstne aretacije v tej otoški državi. V Kopavogurju, predmestju… »

Sedmi protestni dan v Iranu: 'Moja soseska je podobna bojnemu polju'

24ur pred 12 dnevi
Sedem dni po smrti 22-letnice, ki je umrla med policijskih pridržanjem, se protesti v Iranu še ne umirjajo. Vladna nasprotovanja so se začela v Teheranu, zdaj potekajo v več kot 80 mestih. V njih naj bi bilo po besedah aktivistov ubitih vsaj 31… »

Protesti v Iranu: Blokirana družbena omrežja, ženske si v znak podpore strižejo lase

RTV Slovenija pred 12 dnevi
V Iranu že sedmi dan zapored potekajo protesti po smrti 22-letnice v priporu zaradi kršenja strogih islamskih pravil oblačenja za ženske. Po uradnih podatkih je v protestih umrlo 17 ljudi, po podatkih nevladne organizacije Iran Human Rights pa 31… »

Med protesti v Iranu najmanj 17 mrtvih

Primorske pred 12 dnevi
V Iranu so v sredo že šesti dan zapored potekali protesti po smrti 22-letnice v priporu zaradi kršenja strogih islamskih pravil oblačenja za ženske. Po uradnih podatkih, ki jih je danes objavila državna televizija, je v protestih umrlo 17 ljudi, po… »

Med protesti v Iranu enajst mrtvih

SiolNET pred 12 dnevi
V Iranu so v sredo že šesti dan zapored potekali protesti, potem ko je 22-letnica umrla v priporu, kjer je bila zaradi kršenja strogih islamskih pravil oblačenja za ženske. Po uradnih podatkih, ki so jih objavili danes, je v protestih umrlo enajst… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem