Povezane novice

Nad Ljubljano ogromni oblak dima, na terenu 130 gasilcev: Zapirajte okna in se ne zadržujte na območju (FOTO)

Slovenske novice pred 15 dnevi
Gorijo naravni materiali, gre za deponijo sekancev in hlodovine. Ob 1.08 so na Cesti v Prod v Ljubljani na deponiji podjetja zagoreli sekanci. Požar trenutno gasijo gasilci iz 13 prostovoljnih gasilskih društev GZ Ljubljana in poklicna enota GB… »

Na deponiji v Ljubljani zgorelo več kot 1200 kubičnih metrov biomase

24ur pred 15 dnevi
Zagorelo je na deponiji sekancev na Cesti v Prod v Ljubljani. Zjutraj je bilo na terenu več kot 100 gasilcev iz prostovoljnih gasilskih društev Gasilske zveze Ljubljana. Po prvi oceni Gasilske brigade Ljubljana je zagorel kup s 30 tisoč kubičnimi… »

Vnela se je gora sekancev, ogenj pa so gasilci hitro omejili

Delo pred 14 dnevi
Zagorelo je ponoči, najverjetneje zaradi samovžiga. Včeraj ponoči, okoli pol dveh, je zagorelo na odlagališču zelenega odreza in lesnih sekancev podjetja Tisa, d. o. o., na Cesti v Prod pri Sneberjah. Ognjeni zublji so bruhnili iz kot stanovanjski… »

Zagorelo na odlagališču lesnih sekancev v Ljubljani, gasili bodo "še kar nekaj časa"

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Okoli enih ponoči je na odlagališču odpadnega lesa na Cesti v Prod v Ljubljani izbruhnil ogenj. Do onesnaženja okolja po prvih podatkih ni prišlo, a svetujejo, da se ljudje v okolici ne zadržujejo ter zaprejo okna in ugasnejo klimatske naprave. Na… »

Peška v Ljubljani čez cesto pri rdeči luči, ni se končalo dobro

Slovenske novice pred 15 dnevi
Nesreča se je zgodila na Tržaški cesti. V sredo okoli 16.30 se je na Tržaški cesti v Ljubljani zgodila prometna nesreča, v kateri sta bili udeleženi voznica osebnega vozila in peška. V poročilu PU Ljubljana pišejo, da peška pri prečkanju ceste… »

Huda nesreča: zbil pešca in pobegnil

Slovenske novice pred 15 dnevi
Policisti so opravili ogled in zavarovali sledi, nadaljujejo pa zbiranje obvestil za izsleditev voznika. V sredo okoli 18. ure se je na cesti med Gabrjem in Moravčami zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena za zdaj še neznani voznik… »

Velik požar v Ljubljani, gasi ga 130 gasilcev

Zurnal24 pred 15 dnevi
Številni gasilci gasijo okoli 400 kvadratnih metrov požarišča z mehanizacijo, prekopavajo kupe sekancev in ohlajajo okolico. Danes nekaj minut čez 1. uro ponoči so na cesti v Prod v Ljubljani v podjetju na deponiji v gozdarskem podjetju Tisa… »

FOTO: V Ljubljani gori, z ognjenimi zublji se bori 130 gasilcev

Necenzurirano pred 15 dnevi
Gori deponija sekancev in hlodovine. Nekaj minut čez 1. uro zjutraj je zagorelo na območju ljubljanskega podjetja Tisa na območju industrijske cone Zaloga in Polja. Kot so sporočili z Gasilske brigade Ljubljana, so zagoreli naravni materiali, saj gre… »

Pri Moravčah neznani voznik trčil v pešca in odpeljal s kraja. Pešec utrpel hujše poškodbe

Domžalec pred 15 dnevi
Včeraj, okoli 18. ure se je na cesti med Gabrjem proti Moravčami zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena do sedaj neznani voznik osebnega vozila in pešec. V trčenju se je pešec huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil… »

V Ljubljani zagorelo v gozdarskem podjetju Tisa #foto

SiolNET pred 15 dnevi
Ob 1.08 so na Cesti v Prod v Ljubljani v podjetju Tisa na deponiji zagoreli sekanci. Na terenu je, poleg Gasilske brigade Ljubljana, še več prostovoljnih gasilskih enot, ki intenzivno izvajajo gašenje požara. Ogenj gasi 130 gasilcev z 38 gasilskimi… »

FOTO: V Ljubljani gori, z ognjenimi zublji se bori 130 gasilcev

Svet24 pred 15 dnevi
Gori deponija sekancev in hlodovine. Nekaj minut čez 1. uro zjutraj je zagorelo na območju ljubljanskega podjetja Tisa na območju industrijske cone Zaloga in Polja. Kot so sporočili z Gasilske brigade Ljubljana, so zagoreli naravni materiali, saj gre… »

Gasilci omejili požar v Zalogu, prebivalci naj zaprejo okna

Dnevnik pred 15 dnevi
Ponoči je zagorelo na deponiji sekancev na Cesti v Prod v ljubljanskem Zalogu, ki pa so ga gasilci zjutraj že imeli pod nadzorom. Lokalnim prebivalcem svetujejo, naj zaradi dima zapirajo okna. Vzrok požara še ni znan. Nekaj minut po eni uri ponoči je… »

Zaradi dima naj prebivalci zaprejo okna in se izogibajo območju požara

Delo pred 15 dnevi
Na terenu v Zalogu je okoli 130 gasilcev z 38 vozili. Požar pod nadzorom, a še ni pogašen. Ponoči, malo po eni uri, je na Cesti v Prod v ljubljanskem Zalogu zagorelo na deponiji sekancev in hlodovine podjetja Tisa. Na terenu je, poleg Gasilske brigade… »

Novice dneva »

Slovenski junak Lanišek svetu poslal sporočilo

SiolNET pred dvema uramaše 12 povezanih

Na avtocesti trčil v Afganistanca, ta na kraju umrl

24ur pred 9 uramiše 11 povezanih

Novi ukrepi: varčevanje z energijo in subvencija za nakup peletov

Slovenske novice pred tremi uramiše 8 povezanih
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem