Povezane novice

Ruski veleposlanik: Zelenskega bi rad videl v živo, ne prek video povezave

24ur pred 15 dnevi
Ruski veleposlanik pri ZN Vasilij Nebenzija je na sredinem izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku zagotovil, da bo Rusija nadaljevala z napadi na Ukrajino, dokler Kijev ne bo sprejel realističnega pristopa do pogajanj. Medtem je še vedno del… »

Ukrajina in Rusija izmenjali 50 zapornikov

Delo pred 14 dnevi
Ukrajina in Rusija sta od začetka ruske invazije izvedli več izmenjav ujetnikov. Medtem pa novo obstreljevanje. Ukrajina in Rusija sta si danes izmenjali 50 vojnih ujetnikov. Prvi je o izmenjavi poročal vodja kabineta ukrajinskega predsednika Andrij… »

Ruske sile z raketometi nad stanovanjsko sosesko, poročajo o več mrtvih in ranjenih #vŽivo

SiolNET pred 14 dnevi
274. dan vojne v Ukrajini. V ruskem obstreljevanju mesta Herson, ki so ga nedavno ponovno zavzele ukrajinske sile, so bile ubite najmanj štiri osebe, deset pa jih je bilo ranjenih, je danes sporočil guverner regije Herson Jaroslav Januševič. "Ruski… »

Papež Frančišek je ruski napad na Ukrajino primerjal s tem grozovitim Stalinovim dejanjem

Nova 24TV pred 14 dnevi
Papež Frančišek (Foto: epa) Papež Frančišek je v sredo dejal, da Ukrajinci danes zaradi agresije trpijo in primerjal rusko vojno v Ukrajini s strašnim genocidom v 30. letih 20. stoletja, ko je sovjetski voditelj Josef Stalin v državi povzročil… »

Z novimi ruskimi napadi na infrastrukturo se stroški povojne obnove Ukrajine še povečujejo

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Kijev poziva zahod k povečanju pomoči za naraščajoče stroške povojne obnove Ukrajine, še posebej po novih ruskih napadih na kritično infrastrukturo v zadnjem tednu, medtem ko je Evropski parlament odobril 18 milijard evrov vredno novo posojilo… »

[Video] Ledena noč v Kijevu: temperature pod ničlo, prebivalci pa brez ogrevanja, elektrike in vode; Rusija napovedala še…

Nova 24TV pred 15 dnevi
Ruski napad na Kijev (Foto: epa) Zaradi obsežnih ruskih raketnih napadov je velika večina prebivalcev Kijeva mrzlo noč preživela brez elektrike in vode. Župan Kijeva Vitalij Kličko je včeraj zvečer sporočil, da pristojne službe skušajo čim… »

Zelenski / »Ruski napadi so zločin proti človeštvu«

Mladina pred 15 dnevi
Ruski veleposlanik pri ZN Vasilij Nebenzija je zagotovil, da bo Rusija nadaljevala z napadi na Ukrajino. Ruski veleposlanik pri ZN Vasilij Nebenzija je na sinočnjem izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku zagotovil, da bo Rusija nadaljevala z… »

Rusija: Napadali bomo, vse dokler ...

Zurnal24 pred 15 dnevi
Ruski veleposlanik pri ZN je napovedal nadaljevanje napadov na Ukrajino. Zelenski opozarja, da gre več kot očitno za zločin proti človeštvu. Ruski veleposlanik pri ZN Vasilij Nebenzija je na sinočnjem izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku… »

V Kijevu 80 odstotkov gospodinjstev brez vode in elektrike

Primorske pred 15 dnevi
V ukrajinski prestolnici Kijev je po obsežnih ruskih raketnih napadih brez vode in elektrike včeraj ostalo 80 odstotkov gospodinjstev. Župan Kijeva Vitalij Kličko je včera zvečer sporočil, da pristojne službe skušajo čim prej znova vzpostaviti… »

Napadi na ukrajinsko infrastrukturo se bodo nadaljevali, zagotavlja Rusija

Necenzurirano pred 15 dnevi
Elektrarne so izklopljenje, milijoni so brez elektrike, ogrevanja in vode. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v video nagovoru na izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku ruske napade na ukrajinsko civilno energetsko in drugo… »

Napadi na ukrajinsko infrastrukturo se bodo nadaljevali, zagotavlja Rusija

Svet24 pred 15 dnevi
Elektrarne so izklopljenje, milijoni so brez elektrike, ogrevanja in vode. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v video nagovoru na izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku ruske napade na ukrajinsko civilno energetsko in drugo… »

Ruski veleposlanik pri ZN napovedal nadaljevanje napadov na Ukrajino

Dnevnik pred 15 dnevi
Ruski veleposlanik pri ZN Vasilij Nebenzija je na sinočnjem izrednem zasedanju Varnostnega sveta v New Yorku zagotovil, da bo Rusija nadaljevala z napadi na Ukrajino, dokler Kijev ne bo sprejel "realističnega" pristopa do pogajanj. Ukrajinski predsednik… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem