Povezane novice

Najbogatejši Slovenci 2022: kdo so in kako jim je uspelo

Finance.si pred 15 dnevi
V 16. podrobnem pregledu premoženja odkrivamo, kako odporna so podjetja v lasti najbogatejših proti šokom, kot sta pandemija in energetska kriza. Stoterica najbogatejših Slovencev je vredna 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje se je v… »

PROJEKT 100 NAJBOGATEJŠIH Kdo so novinci, povratniki in kdo je najbolj povečal svoje bogastvo

Finance.si pred 15 dnevi
Med stoterico najpremožnejših sta letos dva novinca in 12 povratnikov, kar je manj kot v minulih dveh letih, ko so se v tem pogledu postavljali rekordi. Leto rekordnih dobičkov podjetij, ki svoje lastnike utrjujejo na lestvici najbogatejših, je… »

Lestvica 100 najbogatejših Slovencev 2022: zakaj je premoženje še zraslo

Finance.si pred 15 dnevi
Premoženje stotinje se je okrepilo za krepko milijardo, kar je v največji meri posledica presenetljivo dobrih rezultatov, napovedi za prihodnje poslovanje ter odpornosti na otežene gospodarske razmere, ki jo kažejo podjetja v lasti najpremožnejših… »

Podroben pregled najbogatejših Slovencev 2022

Finance.si pred 15 dnevi
Kako so začeli svojo poslovno pot, kaj so bile ključne odločitve za njihov uspeh in kako poslujejo danes. Iza Sia in Samo Login sta večinski delež v razvijalcu zabavnih aplikacij Outfit7 leta 2017 prodala za 689 milijonov evrov. Ker sta se lani… »

To je nova lestvica najbogatejših Slovencev: kdo se je uvrstil nanjo in kdo izpadel

Slovenske novice pred 15 dnevi
Avtorji lestvice ocenjujejo, da je okoli 200 Slovencev »težkih« vsaj 20 milijonov, lani je bilo teh 150. Sto najbogatejših Slovencev ima skupaj 8,1 milijarde evrov, kar je za 15 odstotkov več kot lani, ko je skupno premoženje stoterice… »

#lestvica 100 najbogatejših Slovencev

Dnevnik pred 15 dnevi
Stoterica* najbogatejših Slovencev, ki so jo tudi letos pripravili pri reviji Finance Manager, je težja za 15 odstotkov oziroma za nekaj več kot milijardo evrov in je tako z 8,1 milijarde najpremožnejša doslej. Skok je sicer za spoznanje manjši kot… »

Presenečenj letos ni; kriptomilijonarji so, a se bolj skrivajo

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Kljub precejšnjim pocenitvam na delniških trgih je stoterica najbogatejših Slovencev premoženje povečala za povprečno 15 odstotkov. Na vrhu ostajata Iza in Samo Login, med športniki je Goran Dragić za zdaj še pred Lukom Dončićem. V petek izide… »

To je lestvica 10 najbogatejših Slovencev! Eden izmed njih je lani ustvaril kar 77,8 milijona čistega dobička

Radio1 pred 15 dnevi
Na prvih dveh mestih sta Iza Sia in Samo Login, oba s po 345 milijoni evrov premoženja. V petek izide Managerjeva lestvica 100 najbogatejših Slovencev. Na prvih dveh mestih sta Iza Sia in Samo Login, oba s po 345 milijoni evrov premoženja. Na lestvici… »

Skoraj 200 Slovencev s premoženjem, večjim od 20 milijonov evrov

Delo pred 15 dnevi
Med stoterico najpremožnejših sta letos dva novinca in 12 povratnikov, kar je manj kot v zadnjih dveh letih. Na samem vrhu sta še vedno Iza Sia in Samo Login. Ker sta se ločila, je bilo premoženje razdeljeno, tako da si s 345 milijoni evrov delita… »

Lestvica / Kdo so najbogatejši Slovenci?

Mladina pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev s še več premoženja. Stoterica najbogatejših Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje 100 najbogatejših se je v zadnjem letu povečalo za 15 odstotkov oz. približno milijardo… »

Nova lestvica: Kdo so najbogatejši Slovenci in koliko imajo pod palcem?

Svet24 pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje 100 najbogatejših se je v zadnjem letu povečalo za 15 odstotkov oz. približno milijardo evrov, ugotavljajo pri reviji Finance Manager. Na vrhu… »

Med stoterico najbogatejših tudi trije športniki

Nova 24TV pred 15 dnevi
Slovenski hokejist Anže Kopitar (Foto: STA) Revija Manager je objavila novo lestvico najbogatejših Slovencev. Med njimi so trije športniki – Goran Dragić, Luka Dončić in Anže Kopitar. Da bi se prebili na letošnjo lestvico stotih najbogatejših… »

Znano je, kdo so najbogatejši Slovenci

SiolNET pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje 100 najbogatejših se je v zadnjem letu povečalo za 15 odstotkov oz. približno milijardo evrov, ugotavljajo pri reviji Finance Manager. Na vrhu… »

Stoterica najbogatejših Slovencev s še več premoženja

Primorske pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje 100 najbogatejših se je v zadnjem letu povečalo za 15 odstotkov oziroma približno milijardo evrov, ugotavljajo pri reviji Finance Manager. Na vrhu… »

BOGATI BOGATIJO: Stoterica Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov

Regional pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev ima pod palcem 8,1 milijarde evrov, kar je nov rekord. Premoženje 100 najbogatejših se je v zadnjem letu povečalo za 15 odstotkov oz. približno milijardo evrov, ugotavljajo pri reviji Finance Manager. Na vrhu… »

Četrti najbogatejši Slovenec ima stokrat več premoženja kot lani

Zurnal24 pred 15 dnevi
Sto najbogatejših Slovencev je še povečalo svoje premoženje. "Stoterica najbogatejših Slovencev je težja za 15 odstotkov oziroma za nekaj več kot milijardo evrov in je tako z 8,1 milijarde najpremožnejša doslej. Skok je sicer za spoznanje manjši… »

100 najpremožnejših še bogatejših, največji skok podjetnika Bandlja

24ur pred 15 dnevi
Stoterica najbogatejših Slovencev še vedno povečuje svoje premoženje. Tokrat je to ocenjeno na 8,1 milijarde evrov. Na vrhu lestvice še naprej kraljujeta Iza in Samo Login, sledi jima družina Šešok, za njo pa je trgovec z emisijskimi kuponi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem