Povezane novice

Odprta krsta s Pelejem na zelenici, kjer je začel pot med zvezde #video

SiolNET 02.01.2023
Z ognjemetom so v brazilskem mestu Santos ponoči pričakali krsto s pokojnim Pelejem, ki je umrl v četrtek. Bedenje ob krsti bo 24 ur potekalo na stadionu Urbano Caldeira, kamor so jo položili na sredino igrišča. Med prvimi je družini sožalje… »

Fifa bo vse države pozvala, naj stadione poimenujejo v čast Peleju

24ur 02.01.2023
Mednarodna nogometna zveza Fifa bo vse države na svetu prosila, naj poimenujejo enega od stadionov v čast brazilskemu legendarnemu nogometašu Peleju, je danes na pogrebu pokojnega "kralja" nogometa dejal predsednik zveze Gianni Infantino, poroča… »

Navijači se bodo lahko poslovili od Peleja na Santosovem stadionu

RTV Slovenija 02.01.2023
Krsto s truplom brazilskega nogometaša Peleja so pripeljali na stadion njegovega nekdanjega kluba Santos, kjer se bodo navijači lahko poslovili od trikratnega svetovnega prvaka. Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je kolona avtomobilov s krsto… »

Fifa bo vse države pozvala, naj stadion poimenujejo v čast Peleju

Dnevnik 02.01.2023
Mednarodna nogometna zveza Fifa bo vse države na svetu prosila, naj poimenujejo enega od stadionov v čast brazilskemu legendarnemu nogometašu Peleju, je danes na pogrebu pokojnega "kralja" nogometa dejal predsednik zveze Gianni Infantino. »Vse države… »

Tako se je svet poslovil od Peleja, neverjetno, kaj bo storila FIFA

Zurnal24 02.01.2023
Navijači so se na Santosovem stadionu lahko poslovili od Peleja. Krsto s truplom legendarnega brazilskega nogometaša Peleja so danes pripeljali na stadion njegovega nekdanjega kluba Santosa, kjer se navijači lahko poslovijo od trikratnega svetovnega… »

Navijači se lahko od Peleja poslovijo na štadionu

Delo 02.01.2023
Krsto s truplom legendarnega brazilskega nogometaša Peleja so danes pripeljali na štadion njegovega nekdanjega kluba Santosa. Pogreb v ozkem družinskem krogu. Krsto s truplom legendarnega brazilskega nogometaša Peleja so danes pripeljali na štadion… »

Navijači se bodo lahko poslovili od Peleja na Santosovem stadionu

Dnevnik 02.01.2023
Krsto s truplom legendarnega brazilskega nogometaša Peleja so danes pripeljali na stadion njegovega nekdanjega kluba Santosa, kjer se bodo navijači lahko poslovili od trikratnega svetovnega prvaka s svojo reprezentanco, poroča francoska tiskovna… »

Novice dneva »

Železniki: Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dnevnik pred 6 uramiše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred tremi uramiše 5 povezanih

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem