Povezane novice

Peter Prevc išče igrače, Žiga Jelar pa telefon

Dnevnik 03.01.2023
V Innsbrucku se bo s sredino tekmo ob 13.30 začel drugi polčas 71. novoletne turneje. V kvalifikacijah je bil najboljši Slovenec Anže Lanišek na tretjem mestu. Kakšna zvezda je trenutno Anže Lanišek v karavani svetovnega pokala, je bilo vidno po… »

Kvalifikacije Innsbrucka Poljakoma, Lanišek tretji

RTV Slovenija 03.01.2023
Na tretji postaji 71. novoletne turneje so kvalifikacije pripadle Poljakoma. Dawid Kubacki je bil najdaljši pred Kamilom Stochom, medtem ko je bil Anže Lanišek tretji. Dobre volje gresta na tekmo v sredo v Innsbruck še 8. Peter Prevc in 9. Lovro Kos… »

Eva Urevc do uvrstitve kariere

Zurnal24 03.01.2023
Eva Urevc je bila deveta na tretji etapi novoletne turneje. Slovenska tekačica na smučeh Eva Urevc je na tretji tekmi novoletne turneje na 10 kilometrov klasično v Oberstdorfu zasedla deveto mesto. To je njena najboljša uvrstitev v svetovnem pokalu na… »

Eva Urevc odlična deveta na razdalji

RTV Slovenija 03.01.2023
Eva Urevc je na tretji tekmi novoletne tekaške turneje na 10 km klasično s posamičnim startom osvojila deveto mesto, kar je njena najboljša uvrstitev na razdalji v karieri. Do točk v Oberstdorfu je s 27. mestom prišla tudi Anja Mandeljc. Zmagala je… »

Eva Urevc do najboljše uvrstitve v svetovnem pokalu

SiolNET 03.01.2023
Slovenska tekačica na smučeh Eva Urevc je na tretji tekmi novoletne turneje na 10 kilometrov klasično v Oberstdorfu zasedla deveto mesto. To je njena najboljša uvrstitev v svetovnem pokalu na preizkušnjah na razdalji. V moški konkurenci je slavil… »

Eva Urevc deveta na tretji etapi novoletne turneje

Dnevnik 03.01.2023
Slovenska tekačica na smučeh Eva Urevc je na tretji tekmi novoletne turneje na 10 kilometrov klasično v Oberstdorfu zasedla deveto mesto. To je njena najboljša uvrstitev v svetovnem pokalu na preizkušnjah na razdalji. Najhitrejša je bila Švedinja… »

Uspešni vsi Slovenci, kar trije v prvi deseterici

Zurnal24 03.01.2023
Kvalifikacije v Innsbrucku Kubackemu, Lanišek tretji. Poljak Dawid Kubacki (126,8 točke) je zmagovalec kvalifikacij za tretjo tekmo novoletne turneje v svetovnem pokalu smučarskih skokov v avstrijskem Innsbrucku. Na tekmo se je uvrstilo vseh šest… »

Anže Lanišek tretji na kvalifikacijah v Innsbrucku

Delo 03.01.2023
Tretja tekma turneje, na kateri v skupnem seštevku zanesljivo za skoraj 30 točk vodi Granerud, bo na sporedu v sredo. Poljak Dawid Kubacki (126,8 točke) je zmagovalec kvalifikacij za tretjo tekmo novoletne turneje v svetovnem pokalu smučarskih skokov… »

Vroči Lanišek v Innsbrucku blestel v družbi Petra Prevca in Kosa

SiolNET 03.01.2023
Smučarski skakalci so se preselili v Avstrijo, kjer jih čakata še dve preizkušnji novoletne turneje. V torek so opravili kvalifikacije za sredin preizkus v Innsbrucku. Največ zadovoljstva so imeli v poljskem taboru, saj sta bila Dawid Kubacki in… »

Planiška tekma za Laniška bolj prestižna kot novoletna

Slovenske novice 03.01.2023
Anže Lanišek na spektaklu v Garmisch-Partenkirchnu zablestel z drugim mestom. V seštevku 71. novoletne turneje je zdaj četrti, danes kvalifikacije v Innsbrucku. Anže Lanišek je na spektaklu v Garmisch-Partenkirchnu, najprestižnejši tekmi leta v… »

Novice dneva »

Huda nesreča, 55-letnik je umrl

Zurnal24 pred 6 uramiše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred dvema uramaše 5 povezanih

Tanje Fajon in Andreje Katič menda ne bo na listi SD

Zurnal24 pred 6 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem