Povezane novice

Zamenjavi identitet botroval splet nesrečnih okoliščin

Dnevnik 03.01.2023
V celjski bolnišnici so se odzvali na poročilo o sistemskem nadzoru, ki ga je opravila komisija urada za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu in se nanaša na zamenjavo identitete dveh pacientov, ki so ju istočasno in z istim reševalnim vozilom… »

Celjska bolnišnica: Krivca za zamenjavo bolnikov sistemski nadzor ni opredelil

RTV Slovenija 03.01.2023
Napaka, povezana z zamenjavo identitete dveh bolnikov, je nastala v procesu predaje bolnika, neposrednega storilca napake pa tudi ta nadzor ni opredelil, so v odzivu na sistemski nadzor navedli v Splošni bolnišnici Celje. Urad za nadzor, kakovost in… »

V celjski bolnišnici brez odgovora, kdo je neposredni storilec zamenjave pacientov

Slovenske novice 03.01.2023
Že doslej sprejete ukrepe bodo preverili in uskladili še s priporočili in ukrepi komisije, ki je opravila sistemski nadzor. Napaka, povezana z zamenjavo identitete dveh bolnikov, je nastala v procesu predaje pacienta, neposrednega storilca napake pa… »

Celjska bolnišnica: Neposrednega storilca napake tudi ta nadzor ni definiral

Delo 03.01.2023
Komisija zdravstvenega ministrstva je z veliko verjetnostjo ugotavila, da je do zamenjave bolnikov prišlo v prostorih triaže urgentnega centra. Napaka, povezana z zamenjavo identitete dveh bolnikov, je nastala v procesu predaje pacienta, neposrednega… »

Celjska bolnišnica: to je pokazal nadzor zamenjave pacientov

SiolNET 03.01.2023
Napaka, povezana z zamenjavo identitete dveh bolnikov, je nastala v procesu predaje pacienta, neposrednega storilca napake pa tudi ta nadzor ni definiral, so v odzivu na sistemski nadzor zapisali v Splošni bolnišnici Celje. Že doslej sprejete ukrepe… »

V Splošni bolnišnici Celje po zamenjavi identitet bolnikov zatrjujejo, da so upoštevali priporočila in sprejeli ukrepe

Celje.info 03.01.2023
Iz Splošne bolnišnice Celje so posredovali odziv na ugotovitve opravljenega sistemskega nadzora v primeru zamenjave identitete dveh pacientov Objavljamo ga v celoti: V Splošni bolnišnici Celje smo prejeli poročilo o sistemskem nadzoru, ki je bil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem