Povezane novice

Razočaranje v domačem taboru

Dnevnik 05.01.2023
Uvodno tekmo svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki je dobila Švedinja Elvira Oeberg, ki je v sprintu slavila pred Francozinjo Julio Simon. Slovenke se niso izkazale, saj so Anamarija Lampič ter Polona in Živa Klemenčič ostale brez jutrišnje… »

Lampičeva je imela na Pokljuki tretji čas, a … #foto

SiolNET 05.01.2023
Danes se je z žensko sprintersko preizkušnjo začel pokljuški del biatlonskega svetovnega pokala. Slovenske barve so branile tri predstavnice. Anamarija Lampič, Polona in Živa Klemenčič so tekmovale nekoliko pod pričakovanji. Nobeni od slovenskih… »

Anamarija Lampič pustila nepokritih šest tarč, brez Slovenk na zasledovanju

RTV Slovenija 05.01.2023
Z ženskim sprintom se je na Pokljuki začelo štiridnevno tekmovanje biatloncev za svetovni pokal. Prvo preizkušnjo je dobila Švedinja Elvira Öberg. Slovenke so razočarale, saj so se razvrstile med 69. in 71. mestom. 23-letna Švedinja je slavila… »

Anamarija Lampič na Pokljuki na 69. mestu

Delo 05.01.2023
V biatlonskem šprintu za svetovni pokal zmaga za Elviro Öberg. Na prvi tekmi prve postaje svetovnega pokala biatloncev v letu 2023 na Pokljuki so se v šprintu pomerile tekmovalke. Zmagala je Švedinja Elvira Öberg, druga je bila Francozinja Julia… »

Pokljuški spektakel odpirajo Anamarija Lampič in sestrični Klemenčič

SiolNET 05.01.2023
Z žensko sprintersko tekmo se začenja letošnji svetovni biatlonski pokal na Pokljuki, slovenske barve bodo branile Anamarija Lampič ter Polona in Živa Klemenčič. Tekma se bo začela ob 14.20, za nekdanjo odlično smučarsko tekačico Lampičevo bo… »

Anamarija Lampič z dodatno energijo

Dnevnik 05.01.2023
Z ženskim sprintom se bo danes ob 14.30 začela 21. izvedba tekem za svetovni pokal na Pokljuki. Prva po letu 2020 in prva po svetovnem prvenstvu, ki je bilo na sporedu leto dni pozneje. Na startu ženskega sprinta bodo Anamarija Lampič, Polona… »

Novice dneva »

Umrl moški, ki se je med sojenjem Trumpu zažgal pred sodiščem

RTV Slovenija pred 54 minutamiše 1 povezana

New Orleans in Miami po dodatnih tekmah v končnici NBA

Dnevnik pred tremi uramiše 3 povezane

V Milanu napovedali vojno sladoledu

Dnevnik pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem