Povezane novice

To je morilec 1,5-letne malčice iz Zagreba

Slovenske novice 05.01.2023
Je stari znanec policije. Pisali smo o tragediji, ki se je sinoči zgodila v Zagrebu, ko je 43-letni morilec s sekiro napadel svojo bivšo ženo in leto in pol starega otroka. Malčica je preminila v bolnišnici, 41-letna ženska je s hudimi telesnimi… »

S sekiro napadel bivšo ženo in otroka: 1,5-letna malčica umrla (FOTO)

Slovenske novice 05.01.2023
V Zagrebu je bila krvava noč. Napadalca naj bi ubil voznik avta s slovenskimi registrskimi oznakami, ki je trčil vanj. Moški G. K. (41) je pozno zvečer v Zagrebu s sekiro napadel bivšo ženo (41) in otroka (1,5), nato pa pobegnil. Malčica je zaradi… »

V Zagrebu moški s sekiro napadel žensko in otroka, ki je umrl v bolnišnici

Primorske 05.01.2023
Moški v Zagrebu je v sredo zvečer s sekiro napadel 42-letno žensko in njeno enoinpolletno hčerko, so danes zjutraj poročali hrvaški mediji. Otrok je zaradi hudih poškodb umrl, moški pa je izgubil življenje v nesreči na zagrebški obvoznici. S… »

BRUTALEN UMOR PRETRESA SOSEDE: S sekiro pokončal leto in pol starega otroka, mati se bori za življenje (VIDEO)

Regional 05.01.2023
Moški v Zagrebu je v sredo zvečer s sekiro napadel 42-letno žensko in njeno enoinpolletno hčerko. Otrok je zaradi hudih poškodb umrl, moški pa je izgubil življenje v nesreči na zagrebški obvoznici. S policije so sporočili, da je v primeru… »

To je morilec malčice, ki ga je po begu zbilo vozilo slovenskih tablic

Necenzurirano 05.01.2023
43-letni Goran Knežević je bil stari znanec policije kot ropar poštnih poslovalnic. V sredo zvečer je v Zagrebu napadel bivšo partnerko in njeno leto in pol leta staro hčerko Po poročanju hrvaških medijev je obe s sekiro udaril po glavi. Deklica… »

V Zagrebu moški s sekiro napadel nekdanjo partnerico in deklico, ki je umrla v bolnišnici

RTV Slovenija 05.01.2023
Moški je v sredo zvečer v Zagrebu s sekiro napadel 41-letno žensko in 18-mesečnega otroka, ki je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici, medtem ko se ženska še vedno bori za življenje. Napadalec je pozneje storil samomor. Z zagrebške policijske… »

Grozljivka! Moški s sekiro ubil enoletno deklico

Svet24 05.01.2023
V sredo zvečer se je v hiši v zagrebški soseski Žitnjak odvijala grozljivka. 43-letni G.P. je v sredo zvečer privihral v hišo, v kateri sta živeli njegova bivša partnerka in njena leto in pol stara hčerkica. Med prepirom je moški prijel za oster… »

Zagreb: s sekiro pobil hčerkico bivše partnerke, potem se je vrgel pod tovornjak

Dnevnik 05.01.2023
S sekiro se je moški v Zagrebu spravil na bivšo partnerko in njeno leto in pol staro hčer. Deklica brutalnega napada ni preživela, življenje ženske visi na nitki. Morilec je pobegnil s kraja zločina in storil samomor. Vrgel se je pod tovornjak… »

To je morilec malčice, ki ga je po begu zbilo vozilo slovenskih tablic

Svet24 05.01.2023
43-letni Goran Knežević je bil stari znanec policije kot ropar poštnih poslovalnic. V sredo zvečer je v Zagrebu napadel bivšo partnerko in njeno leto in pol leta staro hčerko Po poročanju hrvaških medijev je obe s sekiro udaril po glavi. Deklica… »

Šok v Zagrebu: moški s sekiro nad žensko in deklico, ki je zaradi poškodb umrla

SiolNET 05.01.2023
V Zagrebu je sinoči 41-letni moški s sekiro napadel 41-letno žensko ter komaj leto in pol staro deklico, ki je zaradi poškodb umrla v bolnišnici, poročajo hrvaški mediji. Storilca, ki je po dejanju pobegnil, je do smrti zbil avto na zagrebški… »

Zagreb: S sekiro pokončal 1,5-letnega otroka, potem ga je povozil slovenski avto

Zurnal24 05.01.2023
S Hrvaške poročajo o novi družinski tragediji. V Zagrebu je moški v sredo zvečer s sekiro napadel 42-letno žensko in enoinpolletnega otroka, poročajo hrvaški mediji. Otrok je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici, moškega pa je med begom na… »

V Zagrebu moški s sekiro napadel žensko in otroka, ki je umrl v bolnišnici

Delo 05.01.2023
Leto in pol star otrok je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici, moškega pa je med begom na zagrebški obvoznici do smrti povozil avto. Moški v Zagrebu je v sredo zvečer s sekiro napadel 41-letno žensko in enoinpolletnega otroka, poročajo hrvaški… »

Novice dneva »

Ameriški viri: Izrael napadel Iran

Delo pred 32 minutamiše 3 povezane

Ameriški veto na polnopravno članstvo Palestincev v OZN

Delo pred tremi uramiše 1 povezana

Kako so zminirali reševanje krize z embalažo in odpadki

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Los Angeles redni del končal z zmago, v končnici znova z Edmontonom

RTV Slovenija pred 32 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem