Povezane novice

Vlada odločila: eden najvplivnejših Slovencev bo pokopan z vojaškimi častmi

Slovenske novice 05.01.2023
Predlog je vložil Marjan Šiftar z drugimi pobudniki, članicami in člani Izvršnega sveta SRS. Vlada je odločila, da se za preminulega Janeza Zemljariča, ki je umrl 30. decembra na svoj 94. rojstni dan, organizira pogreb z vojaškimi častmi. Pogreb… »

Vlada: Za Janeza Zemljariča bomo priredili pogreb z vojaškimi častmi

Zurnal24 05.01.2023
Vlada je odločila, da se za preminulega Janeza Zemljariča organizira pogreb z vojaškimi častmi. Pogreb pokojnika bo organiziran v skladu s pravili službe v Slovenski vojski. Predlog, da se za preminulega Janeza Zemljariča, ki je umrl konec decembra… »

Janez Zemljarič bo pokopan z vojaškimi častmi

Delo 05.01.2023
Tako je danes odločila vlada. Predlog za pogreb z vojaškimi častmi je vložil Marjan Šiftar z drugimi pobudniki, članicami in člani Izvršnega sveta SRS. Kot so zapisali na spletni strani vlade, bo pogreb pokojnika organiziran v skladu s pravili… »

Janeza Zemljariča bodo pokopali z vojaškimi častmi

SiolNET 05.01.2023
Vlada je določila, da se za pokojnega slovenskega politika, pravnika in gospodarstvenika Janeza Zemljariča organizira pogreb z vojaškimi častmi. Pogreb pokojnika bo organiziran v skladu s pravili službe v Slovenski vojski. Predlog, da se za pokojnega… »

Zemljariča bodo pokopali z vojaškimi častmi

RTV Slovenija 05.01.2023
Vlada je odločila, da se za umrlega Janeza Zemljariča organizira pogreb z vojaškimi častmi. Pogreb pokojnika bo organiziran v skladu s pravili službe v Slovenski vojski, so sporočili. Predlog, da se za 30. decembra umrlega Zemljariča organizira… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem