Povezane novice

Umrl legendarni nogometni napadalec in trener

Slovenske novice 06.01.2023
Star je bil 59 let. Bil je tudi soigralec Srečka Katanca in sedanjega italijanskega selektorja pri Sampdorii. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gialuca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu starosti. Legendarni napadalec je izgubil bitko z… »

Umrl nekdanji nogometaš Gianluca Vialli

Primorske 06.01.2023
Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gialuca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Legendarni napadalec je izgubil bitko z rakom trebušne slinavke, ki je trajala od leta 2017. LONDON > Prvo, 17 mesečno zdravljenje nogometaša leta… »

Vialli izgubil boj z rakom

Delo 06.01.2023
Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Legendarni napadalec je izgubil bitko z… »

Eden najbolj smrtonosnih rakov usoden za legendo

Zurnal24 06.01.2023
Pokojni italijanski nogometaš je bil nekdanji soigralec Srečka Katanca. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gialuca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Legendarni napadalec je izgubil bitko z rakom trebušne slinavke, ki je… »

Umrl Gianluca Vialli, legenda italijanskega nogometa

RTV Slovenija 06.01.2023
Po smrti Siniše Mihajlovića in Peleja je v petek v Londonu umrla še ena nogometna legenda: Gianluca Vialli. Nekdanji italijanski nogometni reprezentant je v Londonu umrl v 59. letu življenja. Sloviti napadalec je izgubil bitko z rakom trebušne… »

Umrl nekdanji nogometaš Gianluca Vialli

Dnevnik 06.01.2023
Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gialuca Vialli je danes v Londonu umrl v 59. letu življenja. Legendarni napadalec je izgubil bitko z rakom trebušne slinavke, ki je trajala od leta 2017. Prvo, 17 mesečno zdravljenje nogometaša leta 2017 in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem