Povezane novice

Nesreča pri Zidanem Mostu: Avstrijci bodo dvignili 380 ton

SiolNET 09.01.2023
Transformatorsko postajo, ki se je v soboto v Zidanem Mostu prevrnila s tovornega vlaka, bo dvignilo avstrijsko podjetje. Prevrnjeni tovor skupaj z ohišjem specialnega vagona tehta okoli 380 ton. Strokovnjaki so za danes napovedali ogled kraja dogodka… »

Prevrnjeno transformatorsko postajo v Zidanem Mostu bodo dvignili s tisočtonskim dvigalom

RTV Slovenija 09.01.2023
Transformatorsko postajo, ki se je v soboto v Zidanem Mostu prevrnila s tovornega vlaka, bo dvignilo avstrijsko podjetje. Prevrnjeni tovor skupaj z ohišjem specialnega vagona tehta okoli 380 ton. Strokovnjaki so za ponedeljek napovedali ogled kraja… »

Prevrnjeni tovor v Zidanem Mostu bo dvignilo avstrijsko podjetje

Dnevnik 09.01.2023
Transformatorsko postajo, ki se je v soboto v Zidanem mostu prevrnila s tovornega vlaka, bo dvignilo avstrijsko podjetje. Prevrnjeni tovor skupaj z ohišjem specialnega vagona tehta okoli 380 ton. Strokovnjaki so za danes napovedali ogled kraja dogodka… »

Sanacija po nesreči v Zidanem Mostu bo trajala predvidoma tri tedne

24ur 09.01.2023
Železniški promet v Zidanem Mostu po hudi železniški nesreči, katere sanacija bo dolgotrajna, zdaj poteka po dveh tirih. V sredo bodo na Slovenskih železnicah bolj natančno izvedeli, kdaj predvidoma bo odprt tir tri. Vzrok za nesrečo še ni znan… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem