Povezane novice

'Zemlja v Soledarju je prekrita s trupli napadalcev'

24ur 10.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je poročal o stalnih in vse hujših ruskih napadih na ukrajinsko mesto Soledar, le 15 kilometrov stran od mesta Bahmut, ki ga Moskva že več mesecev skuša zavzeti. Po besedah namestnice ukrajinskega obrambnega… »

Nemška zunanja ministrica obiskala Harkov. Kijevu je obljubila dodatno pomoč in orožje.

RTV Slovenija 10.01.2023
Nemška zunanja ministrica Annalena Baerbock je obiskala Harkov na vzhodu Ukrajine. Je ena redkih predstavnikov zahodnih držav, ki so se približali bojni črti. Kijevu je obljubila več humanitarne pomoči in nadaljnje dobave orožja. Običajno se… »

Zloglasni ruski poveljnik o Ukrajincih: "Bodimo iskreni ..."

Zurnal24 10.01.2023
Ruske sile so taktično napredovale v okolici Soledara in najverjetneje že nadzirajo večji del mesta. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek poročal o stalnih in vse hujših ruskih napadih na ukrajinsko mesto Soledar, le 15 kilometrov… »

Zelenski: Ukrajina se upira vse hujšim ruskim napadom v Soledarju

Delo 10.01.2023
Vodja proruskih oblasti v Donecku je dejal, da bodo ruske sile kmalu zavzele Soledar, tudi britanska obveščevalna služba je ocenila, da Rusi napredujejo. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek poročal o stalnih in čedalje hujših… »

Zelenski / »Vse je popolnoma uničeno«

Mladina 10.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poroča o stalnih in vse hujših ruskih napadih na ukrajinsko mesto Soledar. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek poročal o stalnih in vse hujših ruskih napadih na ukrajinsko mesto Soledar, le… »

Zelenski: Ukrajina se upira vse hujšim ruskim napadom v Soledarju

Primorske 10.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je v ponedeljek poročal o stalnih in vse hujših ruskih napadih na ukrajinsko mesto Soledar, le 15 kilometrov stran od mesta Bahmut, ki ga Moskva že več mesecev skuša zavzeti. Obe mesti sta trenutno še pod… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem