Povezane novice

Sobotnega shoda najverjetneje ne bo

Delo 10.01.2023
Stavkovni odbor Sviza meni, da je dogovor o plačah pomočnic vzgojiteljic dober. Sviz bo odpovedal sobotni protestni shod, če bo vlada najpozneje do konca četrtkove redne seje potrdila dogovor, ki so ga glede zvišanja plač pomočnicam vzgojiteljic… »

Shoda pomočnic vzgojiteljic ne bo?

Dnevnik 10.01.2023
Shod pomočnic vzgojiteljic bo odpovedan, če bo vlada do četrtka parafirala sporazum s sindikati. Pogajanja sicer še trajajo in obnovitev splošne stavke v vzgoji in izobraževanju še ni izključena. V podporo pomočnicam vzgojiteljic se je vključila… »

Štrukelj: Sobotni protestni shod bomo odpovedali, ko ...

SiolNET 10.01.2023
Glavni odbor Sviza je danes potrdil dogovor z vlado glede dviga plač pomočnic vzgojiteljic in ocenil, da gre za pomemben premik za eno od delovnih mest, katerega delo je bilo izrazito podcenjeno, je za STA dejal glavni tajnik Branimir Štrukelj. Če bo… »

Sviz: Napoved shoda velja, dokler ne dobimo pisne potrditve o dogovoru

24ur 10.01.2023
Glavni odbor Sviza je potrdil dogovor z vlado glede dviga plač pomočnic vzgojiteljic in ocenil, da gre za pomemben premik za eno od delovnih mest, katerega delo je bilo izrazito podcenjeno, je povedal Branimir Štrukelj. Če bo vlada dogovorjeno na… »

Ena stavka odpovedana, o drugi se še pogajajo

Zurnal24 10.01.2023
Medtem, ko se je vlada dogovorila s sindikatom Sviz, stavka zdravnikov še v zraku. Vladna stran in sindikat vzgoje in izobraževanja Sviz sta se včeraj dogovorila glede dviga plač pomočnic vzgojiteljic za štiri plačne razrede. Plače pomočnic… »

Novice dneva »

Kaj bodo storili Logar, Irgl in Kaloh?

Zurnal24 pred 6 uramiše 3 povezane

Potapljači našli dve trupli

Zurnal24 pred 6 uramiše 4 povezane

Škrabec, Petrič in Južna spet slavijo

Finance.si pred 8 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem