Povezane novice

Murić po (novem) bolečem porazu v Evropi: Naučili smo se nekaj novega

24ur 11.01.2023
Cedevita Olimpija je na deseti tekmi skupine A v Eurocupu doživela osmi poraz. Na gostovanju v Turčiji so Ljubljančani prepričljivo klonili s 111:93. Trener Jurica Golemac in igralci so bili po tekmi enakega mnenja, da Olimpija, ki je ostala na… »

Cedevita Olimpija brez pravih možnosti proti Bursasporju

RTV Slovenija 11.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije so s porazom začeli drugo polovico sezone v Evropskem pokalu. V Bursi so pred tamkajšnjim Bursasporjem klonili s 111:93. Ljubljančani so tako s porazom začeli drugo polovico sezone Evropskega pokala in so še naprej… »

Cedevita Olimpija doživela nov poraz v evropskem pokalu

Delo 11.01.2023
V tekmi desetega kroga so v skupini A v gosteh klonili proti turški Bursi s 93:111. Košarkarji Cedevite Olimpije so v evropskem pokalu doživeli nov poraz, že osmega v sezoni. V tekmi desetega kroga so v skupini A v gosteh klonili proti turški Bursi s… »

Brez prave obrambe in osmi evropski poraz Cedevite Olimpije

SiolNET 11.01.2023
Cedevita Olimpija je v evropskem pokalu doživela še osmi poraz. Na gostovanju v Turčiji jo je v sklopu 10. kroga Bursaspor premagal s 111:93. Obrambe praktično ni bilo. A osem tekem pred koncem rednega dela možnosti za končnico ostajajo. Eurocup, 9… »

Doma ni šlo, po revanšo v Burso

Slovenske novice 11.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije drevi nadaljujejo evropsko pot v Turčiji. Dolgo so čakali košarkarji Cedevite Olimpije na prvo zmago v evropskem pokalu 2022/23, ko so po šestih neuspešnih poskusih dočakali dva uspeha v treh poskusih, pa so jih… »

Kljub nekaterim težavam verjamejo v presenečenje

SiolNET 11.01.2023
Pred košarkarji Cedevite Olimpije je prva tekma Eurocupa v novem letu. V drugo polovico rednega dela sezone izbranci glavnega trenerja Jurice Golemca vstopajo v turški Bursi, kjer se bodo ob 18. uri po slovenskem času na obračunu 10. kroga pomerili z… »

Olimpija s srečo v nesreči

Dnevnik 11.01.2023
Košarkarji Cedevite Olimpije danes začenjajo drugo polovico rednega dela evropskega pokala. Ob 18. uri bodo gostovali pri lanskem finalistu tekmovanja in krvniku zmajev v četrtfinalu Bursasporju. Če so košarkarji Cedevite Olimpije ob koncu prve… »

Ljubljančani bi radi končno poravnali stare dolgove z Bursaporom

Delo 11.01.2023
Cedevita Olimpija drevi nadaljuje evropsko pot. S tretjo zmago bi se približala tekmecem, z osmim porazom oddaljila od končnice. V nadaljevanju preberite: Dolgo so čakali košarkarji Cedevite Olimpije na prvo zmago v evropskem pokalu 2022/23, ko so po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem