Povezane novice

Slovenke povprečne v Zau, Slovenci razpoloženi v Zakopanah

Dnevnik 13.01.2023
V svetovnem pokalu v smučarskih skokih moški tekmujejo v Zakopanah na Poljskem, ženske pa v Zau na Japonskem. Ker se je v Zakopanah zbralo le 51 smučarskih skakalcev, je v današnjih kvalifikacijah, v katerih je zmagal Avstrijec Daniel Tschofening… »

Toliko Slovencev v tej zimi še ni bilo na tekmi, uspešen tudi debitant Masle

SiolNET 13.01.2023
Na nedeljsko posamično tekmo svetovnega pokala v Zakopanah na Poljskem se je prebilo kar sedem slovenskih skakalcev. Dodatno kvoto v svetovnem pokalu je naši vrsti prinesel Rok Masle in uspešno debitiral na najvišji ravni. V današnjih kvalifikacijah… »

Slovenci odlični v kvalifikacijah, uspešen ognjeni krst Roka Masleta

Delo 13.01.2023
Med našimi smučarskimi skakalci je najboljši nastop v Zakopanah uspel Anžetu Lanišku, prva kvalifikacijska zmaga za koroškega Slovenca Daniela Tschofeniga. Slovenski smučarski skakalci so odlično nastopili v kvalifikacijah za nedeljsko posamično… »

Štirje Slovenci kvalifikacije v Zakopanah končali v deseterici

RTV Slovenija 13.01.2023
Sedem slovenskih skakalcev se je v Zakopanah uvrstilo na nedeljsko tekmo svetovnega pokala. Na Poljskem bo v soboto ekipna preizkušnja, na kateri bo Slovenija v krogu favoritov za zmago. Kvalifikacije je dobil Avstrijec Daniel Tschofenig, ki je z daljavo… »

Velika zmaga za kanadsko najstnico, Nika Križnar spet med najboljšimi

SiolNET 13.01.2023
Devetnajstletna Kanadčanka Alexandria Loutitt (240,3 točke) je velika zmagovalka 16. tekme svetovnega pokala smučark skakalk, ki je potekala v pravi zimski pravljici v Zau na Japonskem. Prepričljivo je vodila že po prvi seriji in tudi v finalu… »

Zgodovinska zmaga mlade Kanadčanke, od Slovenk najboljša Nika Križnar

Delo 13.01.2023
Alexandria Loutitt je presenetljivo, vendar povsem zasluženo v svojo korist odločila tekmo smučarskih skakalk za svetovni pokal v Zau. Na tekmi smučarskih skakalk za svetovni pokal v Zau na Japonskem je z vso konkurenco presenetljivo opravila 19-letna… »

Prva zmaga za Alexandrio Loutitt, Nika Križnar peta

RTV Slovenija 13.01.2023
Alexandria Loutitt je postala 26. smučarska skakalka, ki ji je uspelo dobiti vsaj eno tekmo za svetovni pokal. Kanadčanki je prvenec uspel v Zau, kjer je blestela v obeh serijah. Za slovenski presežek dneva je poskrbela Nika Križnar, ki je bila peta… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem