Povezane novice

Blagovni znamki Sola in Zala v hrvaške roke

24ur 13.01.2023
Pivovarna Laško Union je blagovni znamki pijač Sola in Zala prodala slovenski družbi Nika Bev, za katero stoji hrvaško podjetje Stanić Beverages. Iz pivovarne so sporočili, da se bodo tako lažje osredotočili na pivovarsko dejavnost. Obenem so z… »

SOLA IN ZALA V HRVAŠKE ROKE: Višine kupnine ne razkrivajo

Regional 13.01.2023
Pivovarna Laško Union je blagovni znamki pijač Sola in Zala prodala slovenski družbi Nika Bev, za katero stoji hrvaško podjetje Stanić Beverages. Kot so danes sporočili iz pivovarne, se bodo tako lažje osredotočili na pivovarsko dejavnost. Obenem… »

Pivovarna Laško Union prodala blagovni znamki brezalkoholnih pijač Sola in Zala

RTV Slovenija 13.01.2023
Pivovarna Laško Union je blagovni znamki pijač Sola in Zala prodala slovenski družbi Nika Bev, za katero stoji hrvaško podjetje Stanić Beverages. Ob tem so v pivovarni sklenili dolgoročni dogovor za nadaljnjo distribucijo znamk na slovenskem trgu… »

Pivovarna prodaja vodo Zala Hrvatom

Zurnal24 13.01.2023
Po napovedani selitvi proizvodnje piva iz Ljubljane v Laško je Pivovarna Laško Union prodala še dve blagovni znamki. Pivovarna Laško Union in slovenska družba Nika Bev sta podpisali pogodbo, s katero pivovarna prenaša lastništvo blagovnih znamk… »

Še dve slovenski blagovni znamki v roke Hrvatom. Usoda zaposlenih ni znana.

SiolNET 13.01.2023
Pivovarna Laško Union je blagovni znamki pijač Sola in Zala prodala slovenski družbi Nika Bev, za katero stoji hrvaško podjetje Stanić Beverages. Kot so danes sporočili iz pivovarne, se bodo tako lažje osredotočili na pivovarsko dejavnost. Obenem… »

Znameniti blagovni znamki Sola in Zala prodani. Kupec je ...

Slovenske novice 13.01.2023
Kupec, družina Stanić, je že več let partner PLU na področju distribucije in proizvodnje izdelkov blagovne znamke Sola v Adria regiji. Pivovarna Laško Union (PLU) je prodala blagovni znamki Sola in Zala. Novi lastnik je Nika Bev, v lasti družine… »

Pivovarna Laško Union prodala Zalo in Solo

Delo 13.01.2023
Hkrati je PLU sklenila dolgoročni dogovor s podjetjem Nika Bev za nadaljevanje distribucije obeh blagovnih znamk na slovenskem trgu. Pivovarna Laško Union (PLU) in slovenska družba NIKA Bev, d. o. o., sta podpisali pogodbo, s katero PLU prenaša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem