Povezane novice

Arsenal zavladal severnemu Londonu in pobegnil na +8, velika smola Srba

SiolNET 14.01.2023
V 20. krogu angleškega prvenstva je bil danes na sporedu še drugi veliki lokalni derbi v tem krogu, na katerem je Arsenal na Tottenham Hotspur stadionu na severnolondonskem derbiju z 2:0 (2:0) ugnal Tottenham in drugouvrščenemu Mancehster Cityju… »

Tekma za pozabo za Dončića in Dallas

SiolNET 14.01.2023
Dallas Mavericks z Luko Dončićem so odigrali prvo od dveh zaporednih tekem s Portland Trail Blazers. S 136:119 je zmagala ekipa iz Oregona, pri kateri je bil s 36 točkami najbolj vroč Damian Lillard. Dončić ni imel svojega dne, saj je dosegel le 15… »

Mestni spektakel v Manchestru pripadel Unitedu

Delo 14.01.2023
Na najodmevnejši tekmi 20. kola angleškega nogometnega prvenstva sta se na Old Traffordu srečala manchestrska velikana United in City. Na najodmevnejši tekmi 20. kola angleškega nogometnega prvenstva sta se na Old Traffordu srečala manchestrska… »

Rashford s preobratom pokopal City in vključil United v boj za naslov

RTV Slovenija 14.01.2023
Derbi 20. kroga Premier lige je potekal v Manchestru, kjer je na mestnem obračunu City povedel prek Grealisha, a nato je United z goloma Fernandesa in Rashforda v petih minutah dosegel sladko zmago z 2:1. Rdeči vragi so vstopili v boj za naslov prvaka… »

V štirih minutah preobrat na derbiju v Manchestru

Zurnal24 14.01.2023
Manchester United le še točko za Cityjem. Na Old Traffordu sta se pomerila Manchester United in v zadnjih sezonah rezultatsko precej uspešnejši Manchester City. Ta je tudi tokrat povedel, vodil še v 78. minuti, a na koncu ostal brez točk. Rdeči… »

Luka skočil po lestvici, legenda udarila po mizi: "Zasluži si biti MVP!"

Zurnal24 14.01.2023
V boju za naziv MVP je Luka Dončić pridobil dve mesti, potem ko je zaradi poškodbe iz boja izpadel Kevin Durant, medtem ko je Slovenec z drugega mesta izrinil tudi Jaysona Tatuma. Pred njim je tako le še Nikola Jokić. Za slovenskim košarkarskim… »

Nova ničla Dragićevih, Denver slavil tudi brez Jokića, rekordni spektakel zanesljivo prvakom

SiolNET 14.01.2023
Goran Dragić je s soigralci Chicago Bulls gostil Oklahoma City Thunder in izgubil s 110:124, kar je tretji zaporedni poraz bikov. Vlatko Čančar je z Denver Nuggets, ki zaradi poškodbe zapestja ni mogel računati na prvega zvezdnika Nikolo Jokića… »

Denver s Čančarjem do pete zmage v nizu

Primorske 14.01.2023
Košarkarji Denver Nuggets, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, še naprej ostajajo številka 1 na zahodu. Tokrat so v gosteh pri Los Angeles Clippers zmagali s 115:103, čeprav so igrali brez poškodovanega prvega zvezdnika Nikole Jokića… »

Denver s Čančarjem do pete zmage v nizu

Dnevnik 14.01.2023
Košarkarji Denver Nuggets, kjer igra tudi Slovenec Vlatko Čančar, še naprej ostajajo na vrhu zahoda. Tokrat so v gosteh pri Los Angeles Clippers zmagali s 115:103, čeprav so igrali brez poškodovanega prvega zvezdnika Nikole Jokića. Junak večera je… »

Veliki glasbeni zvezdnik navdušen nad Dončićem, to je izjavil

Zurnal24 14.01.2023
Luka Dončić prepričal tudi slovitega člana zasedbe Red hot chili peppers. Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je z moštvom Dallas Mavericks gostoval pri LA Lakers in s 56. trojnim dvojčkom v karieri poskrbel za zmago zasedbe iz Teksasa… »

Denver brez najboljšega še vedno najboljši

Delo 14.01.2023
Vlatko Čančar je pri zmagi Denverja v ligi NBA dosegel pet točk, Goran Dragič v Chicagovem porazu devet. Košarkarji Denverja, katerih član je tudi Slovenec Vlatko Čančar, še naprej ostajajo številka 1 na zahodu. Tokrat so v gosteh pri Los… »

Spursom ob večeru rekordov in nostalgije malo mar za visok poraz

RTV Slovenija 14.01.2023
Pivo je teklo v potokih, navijači so se zabavali kot že dolgo ne, poraza si nihče ni gnal k srcu. Alamodome v San Antoniu je bil prizorišče novega rekorda v Ligi NBA. Tekmo med San Antoniem in Golden Statom si je ogledalo rekordnih 68.323 gledalcev… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem