Povezane novice

Slovenske stopničke v Sapporu

SiolNET 14.01.2023
Na prvi tekmi celinskega pokala smučarskih skokov v japonskem Sapporu je Matija Vidic zasedel tretje mesto in se s tem veselil prvih stopničk v karieri. Zmagal je Norvežan Sondre Ringen, drugi je bil Avstrijec Philipp Aschenwald. Med deseterico so… »

Slovenci na prvi ekipni tekmi tik pod stopničkami: "Znamo precej bolje"

SiolNET 14.01.2023
Smučarski skakalci so se v Zakopanah pomerili na prvi ekipni tekmi te sezone svetovnega pokala, slovenska četverica Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek pa je končala na četrtem mestu. Zmagali so Avstrijci pred Poljaki in Nemci… »

Avstrijci za zgolj točko ugnali Poljake, Slovenci četrti

24ur 14.01.2023
Slovenska moška ekipa skakalcev, v zasedbi Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek, je na skupinski tekmi v Zakopanah dosegla četrto mesto. Zmage so se po napeti finalni seriji razveselili Avstrijci, ki so za le eno točko ugnali domačine… »

Slovenski skakalci brez stopničk

Delo 14.01.2023
Moštvena preizkušnja v Zakopanah je pripadla Avstrijcem, slovenska četverica je zasedla 4. mesto. Uvodna tekmovalna preizkušnja v Zakopanah, tradicionalni postaji smučarskih skakalcev na poljskem jugu, ni prav posebej razveselila slovenskega tabora… »

Slovenci na ekipni tekmi četrti, tesna zmaga Avstrijcem

Primorske 14.01.2023
Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so za Slovenijo na prvi ekipni tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Zakopanah osvojili četrto mesto. Zmagali so Avstrijci, ki so imeli vsega točko prednosti pred Poljaki in 7,1 točke… »

Slovenska četverica na ekipni tekmi četrta, tesna zmaga Avstrijcem

Slovenske novice 14.01.2023
V nedeljo bo ob 16. uri v Zakopanah še posamična tekma s sedmimi slovenskimi skakalci. Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek so za Slovenijo na prvi ekipni tekmi smučarskih skakalcev za svetovni pokal v Zakopanah osvojili četrto mesto… »

Slovenski kvartet po odličnih obetih pred prvo ekipno tekmo na koncu le četrti

RTV Slovenija 14.01.2023
Čeprav so pričakovali stopničke oziroma celo boj za zmago, so bili Lovro Kos, Peter Prevc, Timi Zajc in Anže Lanišek na prvi ekipni tekmi sezone četrti. V Zakopanah so zmagali Avstrijci pred Poljaki in Nemci. Obeti pred prvo moštveno preizkušnjo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem