Povezane novice

Ni hujšega, Ilka Štuhec z zvitim gležnjem

SiolNET 15.01.2023
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je po sobotnem padcu na superveleslalomu v St. Antonu preventivno odpovedala nastop na današnji tekmi iste discipline, zdaj pa so iz njene ekipe sporočili, kako hude so težave slovenske smučarke. Pregled v Innsbrucku… »

Ilka Štuhec si je pri padcu v St. Antonu zvila gleženj

Dnevnik 15.01.2023
Superveleslaloma svetovnega pokala v alpskem smučanju sta na avstrijskem Tirolskem dobili Federica Brignone in Lara Gut-Behrami. Slovenskim ljubiteljem alpskega smučanja je v soboto nekaj minut čez poldan zastal dih, ko se je Ilka Štuhec zaletela v… »

Lara Gut-Behrami zmagala na superveleslalomu v St. Antonu

Dnevnik 15.01.2023
Švicarka Lara Gut-Behrami je zmagala na superveleslalomu za svetovni pokal v St. Antonu (1:17,26). Na preostalih mestih zmagovalnega odra sta bili Italijanki Federica Brignone, ki je zaostala 15 stotink, Marta Bassion na tretjem mestu pa 0,19 sekunde… »

Ilke Štuhec ne bo na startu današnje tekme v St. Antonu

Primorske 15.01.2023
Slovenska smučarka Ilka Štuhec je po padcu v sobotnem superveleslalomu v St. Antonu preventivno odpovedala nastop na današnji tekmi iste discipline, poroča Sportal. ST. ANTON > Štuhec je v soboto nastopila s startno številko 37, njen nastop pa se je… »

Slabe novice iz tabora Ilke Štuhec

Zurnal24 15.01.2023
Slovenska specialistka za hitre discipline je odpovedala nastop na druge superveleslalomu v St. Antonu. Slovenska smučarka Ilka Štuhec je po padcu v sobotnem superveleslalomu v St. Antonu preventivno odpovedala nastop na današnji tekmi iste discipline… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem