Povezane novice

Sindikati javnega sektorja za februar napovedali protestni shod

Slovenske novice 18.01.2023
Želijo si, da vlada ponudi rešitev za odpravo plačnih nesorazmerij. V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da… »

Javni sektor / Sindikati februarja napovedujejo protestni shod za dostojno plačilo

Mladina 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij, sicer bodo 24. februarja stavkali. V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Delo 18.01.2023
Pogajalska skupina sindikatov javnega sektorja je odločitev naznanila na današnji novinarski konferenci. V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da jim predstavi rešitve za odpravo plačnih nesorazmerij in plačne uravnilovke v spodnji… »

Sindikati javnega sektorja pritiskajo na Goloba, napovedali so stavko

Zurnal24 18.01.2023
Skupina reprezentativnih sindikatov javnega sektorja bo danes vladi predala 28 predlogov za ureditev plačnih nesorazmerij. Če vlada kmalu ne bo predstavila konkretnih rešitev, napovedujejo protestni shod. Zaradi odsotnosti pogajanj o prenovi plačnega… »

Sindikati javnega sektorja napovedali protivladni protestni shod, če vlada tudi drugim ne dvigne plač

Nova 24TV 18.01.2023
Predsednik KSS Pergam Jakob Počivavšek (Foto: STA) Na današnji novinarski konferenci je pogajalska skupina reprezentativnih sindikatov javnega sektorja napovedala, da se bodo 24. februarja odpravili na ulice, če vlada ne bo ustregla njihovim zahtevam… »

Če vlada ne bo ponudila hitrih rešitev, del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protest

RTV Slovenija 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo. Pred… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Dnevnik 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo. Kot… »

Del sindikatov javnega sektorja februarja napoveduje protestni shod

Primorske 18.01.2023
V delu sindikatov javnega sektorja od vlade zahtevajo, da pripravi rešitve za ureditev plačne problematike in odpravo plačnih nesorazmerij. V nasprotnem primeru napovedujejo, da bodo 24. februarja organizirali protestni shod za dostojno plačilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem