Povezane novice

Oglasil se je Tonin, tako bi on reševal javno zdravstvo

Slovenske novice 18.01.2023
Med njimi v NSi predlagajo vključitev vseh razpoložljivih zdravstvenih kapacitet v reševanje krize, vse zdravstvene storitve, tudi pri zasebnikih in koncesionarjih, pa bi bile plačane iz zavarovanja. Matej Tonin je uvodoma dejal, da državljani od… »

NSi: Vse zdravstvene storitve, tudi pri zasebnikih, naj bodo plačane iz zavarovanja

RTV Slovenija 18.01.2023
Predsednik NSi-ja Matej Tonin je predstavil devet rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo. Med drugim predlagajo, da bi bile vse zdravstvene storitve, tudi pri zasebnikih in koncesionarjih, plačane iz zdravstvenega zavarovanja. Matej Tonin je v uvodu… »

NSi predstavila svoj paket rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo

Dnevnik 18.01.2023
Predsednik NSi Matej Tonin je na današnji novinarski konferenci predstavil paket devetih rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo. Med njimi v NSi predlagajo vključitev vseh razpoložljivih zdravstvenih kapacitet v reševanje krize ter da bi bile vse… »

Predlog: Nagrade v zdravstvu bi delili glede na rezultate zdravljenja

Zurnal24 18.01.2023
Predsednik stranke Nova Slovenija Matej Tonin je danes predstavil paket rešitev za vsem dostopno javno zdravstvo. "Zdravstveni sistem je na robu zloma," je izpostavil. Stranka Nova Slovenija je na novinarski konferenci predstavila svoje zamisli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem