Povezane novice

Zaradi snežnih padavin po vsej državi težave v prometu, prevrnil se je tudi snežni plug (FOTO)

Slovenske novice 19.01.2023
Padavine bodo ponehale šele proti večeru. Napovedi vremenoslovcev so se uresničile, še več, skoraj povsod po državi sneži. Promet po večini cest poteka počasneje, tudi zato, ker so na njih plužno-posipne skupine. Ponekod na avtocestah so… »

Zapadlo bo tudi do 25 centimetrov snega: preverite, kje lahko pričakujete največ padavin

Slovenske novice 19.01.2023
Zima in sneg še zdaleč nista rekla zadnje. »Danes bo oblačno, v notranjosti bo rahlo snežilo. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutri bo večinoma suho,« so vremensko napoved strnili vremenoslovci. Čeprav omenjajo rahlo sneženje, se na jugovzhodu… »

Sneženje po večini države ponehalo, na Pohorju se je prevrnil snežni plug

24ur 19.01.2023
Sneženje po državi je povečini ponehalo, rahlo sneži le še na nekaterih višjeležečih predelih. Vendar pa snežne razmere ostajajo, promet po nekaterih cestah zaradi plužno-posipnih skupin tako še vedno poteka počasneje, pojavljajo se lahko tudi… »

Kaj takšnega! S ceste zdrsnili tudi dve plužni vozili!

Zurnal24 19.01.2023
S štajerskega konca medtem prihajajo vesti o tako hudih težavah dveh plužnih vozil, da sta obe zdrsnili s ceste. Fotografije so posneli člani Gasilske brigade Maribor; po njihovih podatkih se je prvo vozilo prevrnilo okrog 7.30 zjutraj v občini Hoče… »

Previdno in počasneje! Zaradi snega na cestah plužne in posipne skupine.

RTV Slovenija 19.01.2023
Ponekod po Sloveniji sneži. Na cestah so plužne in posipne skupine, promet poteka počasneje. Ponekod na avtocestah se zato pojavljajo zastoji, promet ovirajo podrta drevesa, pri Slivniškem Pohorju je s ceste zdrsnilo plužno vozilo, pa tudi avtobus… »

Ponekod po Sloveniji še lahko sneži, promet je upočasnjen

Delo 19.01.2023
Kot opozarja Prometno-informacijski center za državne ceste, so zaradi snega ponekod na cestah plužne in posipne skupine, promet pa poteka počasneje. Skoraj povsod po državi sneži. Promet po večini cest poteka počasneje, tudi zato, ker so na cestah… »

Temperature tudi pod ničlo, se bo sneženje umirilo?

SiolNET 19.01.2023
Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste ponekod po Sloveniji sneži. Na cestah so plužne in posipne skupine, promet poteka počasneje. Ponekod na avtocestah se zato pojavljajo zastoji. Zaradi zdrsa avtobusa je cesta Hoče−Pohorska… »

SKORAJ POVSOD SNEŽI, PROMET POTEKA POČASNEJE: Zdrs avtobusa zaprl cesto (FOTO)

Regional 19.01.2023
Skoraj povsod po državi sneži. Promet po večini cest poteka počasneje, tudi zato, ker so na cestah plužno-posipne skupine. Ponekod na avtocestah so zastoji. Cesta Hoče-Pohorska vzpenjača je pri Slivniškem Pohorju zaprta zaradi zdrsa avtobusa… »

Vreme: Tako mrzlo bo v prihodnjih dneh

Zurnal24 19.01.2023
Danes se bodo dežne kaplje marsikje spet spremenile v snežinke. Tudi v prihodnjem tednu lahko pričakujemo sneženje. Danes bo oblačno. V notranjosti Slovenije bo rahlo do zmerno snežilo, na Primorskem pa občasno rahlo deževalo. Tam bo pihala… »

Vreme: Oblačno s sneženjem

Dnevnik 19.01.2023
Danes bo oblačno. V notranjosti Slovenije bo rahlo do zmerno snežilo, na Primorskem pa občasno rahlo deževalo. Tam bo pihala večinoma šibka burja, ponekod v notranjosti Slovenije pa dopoldne severni veter. Padavine bodo popoldne slabele in marsikje… »

ŠE BOLJ SE BO OHLADILO: Snežinke bo prineslo vse do Istre

Regional 19.01.2023
Danes bo v slovenskem Primorju oblačno, pojavljale se bodo plohe. Najvišja dnevna temperatura bo do 8 °C. Pihala bo šibka burja. Morje bo rahlo, na odprtem tudi zmerno vzvalovano (2-3). Vidljivost bo nad 10 km, napovedujejo pri Agenciji za okolje RS… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem