Povezane novice

Alec Baldwin bo obtožen uboja, grozi mu zaporna kazen

Slovenske novice 19.01.2023
Odvetnik igralca meni, da gre za veliko pravosodno napako. Igralec Alec Baldwin in strokovnjakinja za orožje bosta obtožena nenamernega uboja zaradi smrti snemalke na sceni filma v Novi Mehiki, je danes sporočilo tožilstvo, ki je po preiskavi… »

Igralec Alec Baldwin bo najverjetneje moral v zapor

Necenzurirano 19.01.2023
Leta 2021 je na snemanju filma Rust igralec Alec Baldwin v roke prijel orožje, iz katerega je v članico ekipe priletel naboj. Pri tem je življenje izgubila direktorica fotografije Halyne Hutchins. Posledice strelne rane so bile namreč prehude… »

Tožilstvo namerava proti Alecu Baldwinu vložiti obtožnico za nenamerni uboj

Primorske 19.01.2023
Igralec Alec Baldwin in strokovnjakinja za orožje bosta obtožena nenamernega uboja zaradi smrti snemalke na sceni filma v Novi Mehiki, je danes sporočilo tožilstvo, ki je po preiskavi ugotovilo, da sta bila oba kazensko malomarna, zaradi česar da je… »

Alec Baldwin in orožarka obtožena uboja direktorice fotografije Halyne Hutchins

RTV Slovenija 19.01.2023
Tožilci so danes sporočili odločitev v primeru smrti direktorice fotografije filma Rust Halyne Hutchins. Tako ameriški igralec Alec Baldwin kot tudi Hannah Gutierrez-Reed, ki je bila zadolžena za orožje, sta bila obtožena nenaklepnega uboja. Leta… »

Alec Baldwin obtožen uboja direktorice fotografije Halyne Hutchins

24ur 19.01.2023
Alec Baldwin je zaradi smrti Halyne Hutchins obtožen uboja, z enako obtožbo pa se sooča tudi orožarka Hannah Gutierrez-Reed, ki je na snemanju skrbela za orožje. V kolikor bosta spoznana za kriva, ju lahko doleti zaporna kazen do 18 mesecev… »

Alec Baldwin bo obtožen zaradi uboja

Delo 19.01.2023
Ameriški igralec bo po poročanju medijev zaradi smrti sodelavke Halyne Hutchins obtožen nenaklepnega uboja. Ameriški igralec Alec Baldwin bo obtožen nenaklepnega uboja sodelavke Halyne Hutchins. Ista obtožba bo doletela tudi Baldwinovo sodelavko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem