Povezane novice

"Ruske sile bo letos zelo težko pregnati iz Ukrajine" #vŽivo

SiolNET 20.01.2023
Ruske sile bo po mnenju načelnika štaba združenih poveljstev oboroženih sil ZDA, generala Marka Milleyja, letos "zelo težko pregnati iz Ukrajine". Milley je to dejal po srečanju okoli 50 zahodnih zaveznic v ameriškem oporišču Ramstein v Nemčiji… »

Ruske sile poročajo o novih zavzetjih, bodo odrezali ukrajinske sile v Bahmutu?

Slovenske novice 20.01.2023
Moskva poroča, da so zavzeli dve vasi na obrobju strateško pomembnega mesta, za katero potekajo srditi spopadi. Zavzele naj bi dve vasi v Ukrajini, med drugim vas Kliščijivka na južnem obrobju strateško pomembnega mesta Bahmut, za katero potekajo… »

Berlin napovedal dodatno pomoč Ukrajini, a brez tankov. ZDA: Wagner je kriminalna organizacija.

RTV Slovenija 20.01.2023
Nemška vlada kljub velikemu pritisku Ukrajine in zahodnih zaveznikov še ni sprejela odločitve o dobavi bojnih tankov leopard 2 Ukrajini, je dejal nemški obrambni minister Boris Pistorius ob robu srečanja kontaktne skupine za Ukrajino. Pred današnjim… »

Ameriški glavni poveljnik priznal: "Letos bo Ruse ..."

Zurnal24 20.01.2023
Povedal je, kako se bo po njegovem mnenju končala vojna v Ukrajini. Ruske sile bo po mnenju načelnika štaba združenih poveljstev oboroženih sil ZDA, generala Marka Milleya v letošnjem letu zelo težko pregnati iz Ukrajine. Milley je to dejal po… »

Ameriški general: Ruske sile bo letos zelo težko pregnati iz Ukrajine

Dnevnik 20.01.2023
Ruske sile bo po mnenju načelnika štaba združenih poveljstev oboroženih sil ZDA, generala Marka Milleya v letošnjem letu »zelo težko pregnati« iz Ukrajine. Milley je to dejal po srečanju okoli 50 zahodnih zaveznic v ameriškem oporišču Ramstein… »

Združeno kraljestvo: Putinova 'zasebna vojska' ima v Ukrajini do 50.000 vojakov

24ur 20.01.2023
Britansko obrambno ministrstvo je objavilo obveščevalne podatke, ki kažejo, da ruska najemniška skupina Wagner v Ukrajini poveljuje do 50.000 borcem. Po oceni tamkajšnjih vojaških virov so pripadniki skupine postali "ključni element" ruske agresije… »

V Ramsteinu brez belega dima za leoparde

Delo 20.01.2023
Na zasedanju zaveznikov Ukrajine v vojaški bazi Ramstein se niso uskladili o dobavah tankov leopard Ukrajini. V nadaljevanju preberite: Pričakovanja pred današnjim zasedanjem zaveznikov Ukrajine v ameriški vojaški bazi v Ramsteinu so bila velika… »

Ruske sile poročajo o novih zavzetjih na vzhodu in jugu Ukrajine

Primorske 20.01.2023
Ruske sile so po navedbah Moskve zavzele dve vasi v Ukrajini, med drugim vas Kliščijivka na južnem obrobju strateško pomembnega mesta Bahmut, za katerega potekajo srditi spopadi med ukrajinsko vojsko in proruskimi enotami. Zavzele naj bi tudi vas… »

Na srečanju v Nemčiji novi pozivi k dobavi orožja Ukrajini

Delo 20.01.2023
Zelenski je zbrane zaveznice Ukrajine nagovoril prek videa in se nanje obrnil s pozivom, naj pospešijo dobave orožja njegovi državi. Zahodne zaveznice morajo okrepiti svojo vojaško pomoč Ukrajini v tem odločilnem času njenega boja proti ruski… »

[Video] V Moskvi na strehe nameščajo protiletalske sisteme, medtem Zelenski poziva k hitri dostavi tankov

Nova 24TV 20.01.2023
V Moskvi na strehah nameščajo protiletalske sisteme. (Foto: družbena omrežja) Po nizu pritiskov je ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski Nemčijo neposredno pozval, naj njegovi državi pošlje tanke leopard, ki jih potrebujejo za obrambo. Pred… »

Zelenski z neposrednim pozivom Nemčiji k dobavi leopardov

Dnevnik 20.01.2023
Po nizu pritiskov je ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski Nemčijo neposredno pozval, naj njegovi državi pošlje tanke leopard, ki da jih potrebujejo za obrambo. Pred srečanjem kontaktne skupine za pomoč Ukrajini, ki bo razpravljala prav o dobavi… »

Pritiski na Nemčijo za tanke leopard

Dnevnik 20.01.2023
Kako odločno in s kakšnim orožjem bo zahod pomagal Ukrajini v naslednji fazi vojne, bodo danes odločale države kontaktne skupine za Ukrajino na srečanju v ameriškem vojaškem oporišču Ramstein v Nemčiji. Prav nemška privolitev v pošiljanje… »

Novice dneva »

Iskanje pogrešane dveletne deklice se nadaljuje že četrti dan

RTV Slovenija pred eno uroše 4 povezane

Bomba v Mariboru

Zurnal24 pred tremi uramiše 3 povezane

Nesreča avtobusa, polnega dijakov

Zurnal24 pred 5 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem