Povezane novice

Hitra Ilka Štuhec znova le za Sofio Goggia

Dnevnik 20.01.2023
Moški smukaški spektakel svetovnega pokala v alpskem smučanju v Kitzbühelu je dobil Avstrijec Vincent Kriechmayr. Miha Hrobat je s sedmim mestom dosegel uvrstitev kariere. Najhitrejša Slovenka na smučeh Ilka Štuhec šest dni po grdem padcu na… »

Zvin gležnja je pozabljen, Štuhčeva pa poudarja, da ima še precej rezerv

24ur 20.01.2023
Potem ko nam je prejšnjo soboto zastal dih, ko je Ilka Štuhec superveleslalom v St. Antonu končala v zaščitni mreži in si pri tem zvila gleženj, je 32-letnica le šest dni kasneje pokazala, da je poškodba že preteklost. V Cortini d'Ampezzo se je… »

Ilki Štuhec nove stopničke

24ur 20.01.2023
Italijanka Sofia Goggia je bila najhitrejša na smukaški progi Olympia delle Tofane v Cortini d'Ampezzo. Po lažji poškodbi gležnja je zelo dobro na nastopila edina slovenska tekmovalka v Dolomitih Ilka Štuhec, ki je na prizorišču naslednjih zimskih… »

Super nastop Ilke Štuhec, poškodba je pozabljena

SiolNET 20.01.2023
V smuku v Cortini d'Ampezzo se je znova na stopničke zavihtela slovenska smučarka Ilka Štuhec, ki je zasedla drugo mesto. Zmagala je Italijanka Sofia Goggia, tretje mesto pa je zasedla Nemka Kira Weidle. Ilka Štuhec je šla na progo s startno… »

Druge stopničke zime – Ilka Štuhec zaostala le za Sofio Goggio

RTV Slovenija 20.01.2023
Prizorišče naslednjih zimskih olimpijskih iger Cortina d'Ampezzo je gostilo peti smuk zime. Ilka Štuhec je v cilju zaostala le 13 stotink za vodilno Sofio Goggio in se drugič v sezoni uvrstila na oder za zmagovalke. V soboto ob 10.00 sledi že nov… »

Ilka Štuhec zaostala le za Sofio Goggia

Delo 20.01.2023
Slovenska alpska smučarka je sijajno opravila s prvim smukom za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo. Vrhunska slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je odlično opravila s prvim smukom za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo. S časom 1:33,60 je za pičlih… »

Ilka Štuhec na stopničkah, na skoku grozljiv padec olimpijske prvakinje

Zurnal24 20.01.2023
Odlična Ilka Štuhec druga na smuku v Cortini d'Ampezzo. Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Na prizorišču naslednjih zimskih olimpijskih iger leta 2026 se je odlično odrezala tudi Ilka… »

Ilka je vse bližje stari slavi. Danes druga na smuku v Cortini

Slovenske novice 20.01.2023
Ilka Štuhec je v cilju zaostala le 13 stotink za vodilno Sofio Goggio in se še drugič v sezoni uvrstila na zmagovalne stopničke. Ilka Štuhec je kljub nedavnemu padcu v St. Antonu na stopila na današnjem petem smuku sezone. S časom 1:33,60 je za… »

Odlična Ilka Štuhec druga na smuku v Cortini d'Ampezzo

Primorske 20.01.2023
Italijanka Sofia Goggia je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Na prizorišču naslednjih zimskih olimpijskih iger leta 2026 se je odlično odrezala tudi Ilka Štuhec. Slovenska šampionka je po lažji poškodbi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem