Povezane novice

Nekdanji poslanec Golobovim povedal svoje in izstopil iz stranke

Slovenske novice 20.01.2023
Premier naj bi mu obljubljal službo, nato pa si je očitno premislil. Nekdanji poslanec SAB in minister Marko Bandelli je izstopil iz Gibanja Svoboda. V odstopni izjavi je med drugim navedel, da mu od pripojitve stranke SAB h Gibanju Svoboda niso dali… »

Bandelli izstopa iz Gibanja Svoboda, odhaja v Desus

Necenzurirano 20.01.2023
Kot članu stranke mu ni bila dana možnost uveljavljanja pravic, še manj pa dolžnosti. Nekdanji župan Komna, minister v vladi Alenke Bratušek in poslanec Marko Bandelli, je stranki Gibanje Svoboda danes posredoval odstopno izjavo. "Tako, kot je… »

Marko Bandelli izstopil iz Gibanja Svoboda

Delo 20.01.2023
Nekdanji minister in poslanec je danes izstopil iz stranke, ker menda v njej ni mogel aktivno sodelovati. »Tako, kot je razvidno iz 11. člena statuta stranke, imajo člani pravico pri oblikovanju politik stranke ter sodelovati pri njihovem izvajanju… »

Nekdanji poslanec Marko Bandelli zapušča Gibanje Svoboda

SiolNET 20.01.2023
Nekdanji poslanec SAB Marko Bandelli je na družbenem omrežju objavil, da z današnjim dnem izstopa iz stranke Gibanje Svoboda. V obrazložitvi, ki jo je naslovil na generalno sekretarko Tamaro Kozlovič, je zapisal, da v stranki ni imel možnosti… »

Bandelli zapušča Gibanje Svoboda: Nisem imel možnosti uveljavljanja pravic

24ur 20.01.2023
Nekdanji poslanec stranke Alenke Bratušek Marko Bandelli izstopa iz stranke premierja Roberta Goloba, Gibanje Svoboda, ki se mu je SAB priključila potem, ko je na zadnjih državnozborskih volitvah ostala pred pragom parlamenta. Marko Bandelli je svojo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem