Povezane novice

Neuradno o streljanju na Oražnovi: obračun zaradi starih zamer, povezanih z drogo

Dnevnik 20.01.2023
V streljanju na Oražnovi ulici v Ljubljani je včeraj popoldan umrl moški. Policija osumljenca, ki je po dejanju pobegnil proti Rožni dolini, še išče. Po neuradnih informacijah je šlo za obračun zaradi starih zamer, povezanih z drogami… »

Neuradno: ubiti moški star 34 let, v avtu naj bi bil otrok (FOTO + VIDEO)

Slovenske novice 20.01.2023
Kriminalisti so kraj dogodka takoj zavarovali in začeli izvajati prve nujne ukrepe za izsleditev storilca. Objavljamo opis storilca, ki je na begu. Policija je bila danes okoli 15. ure obveščena o dogodku na območju Viča, v katerem je bila… »

V streljanju na območju Viča ena oseba umrla

Primorske 20.01.2023
Na območju ljubljanskega Viča je prišlo do streljanja, v katerem je bila ena oseba huje poškodovana. Moški je kmalu po prihodu policistov zaradi hudih poškodb umrl, so povedali na s Policijski upravi Ljubljana. Policija storilca, ki naj bi peš… »

FOTO: Mafijski umor v Ljubljani?

Necenzurirano 20.01.2023
Zločin na Oražmovi ulici v Ljubljani je kot vse kaže povezan z mafijskimi posli. Za strelnimi ranami naj bi umrl 34-letni Ljubljančan, ki je policiji dobro poznan. Ljubljanski policisti so ob približno 15. uri prejeli obvestilo o dogodku na območju… »

Morilec na begu, na delu Kavaški klan?

Zurnal24 20.01.2023
Ko so prihiteli, je bil še živ ... Ljubljanski policisti so bili okrog 15. ure obveščeni o dogodku na območju Upravne enote Ljubljana na Tobačni ulici, v katerem je ena oseba umrla zaradi streljanja. Policisti so na kraju odkrili moškega, ki je bil… »

Ustreljen moški: storilec na begu, Policija prosi za pomoč

24ur 20.01.2023
V streljanju na območju ljubljanskega Viča je bil ubit moški. Policija storilca še išče. Visok je okoli 170 centimetrov, oblečen v temna oblačila, zamaskiran. S kraja je peš pobegnil proti Rožni dolini. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli… »

V streljanju v središču Ljubljane ubit moški, policija prosi za pomoč pri iskanju storilca

RTV Slovenija 20.01.2023
Ljubljanski policisti so bili okrog 15. ure obveščeni o streljanju na območju Viča. Na kraju dogodka so nato našli moškega, ki je bil hudo poškodovan s strelnim orožjem in je kmalu zatem umrl. Strelca še niso odkrili, po pomoč so se obrnili na… »

V streljanju na Viču moški izgubil življenje, storilec še na begu

Delo 20.01.2023
Moški je zaradi prehudih poškodb umrl na kraju dogodka. Storilec je peš pobegnil v smeri Rožne doline. Danes okoli 15. ure so ljubljanske policiste obvestili o dogodku na območju Oražnove ulice na Viču, v katerem je bila poškodovana ena oseba… »

NOVE INFORMACIJE O STRELJANJU V LJUBLJANI: Morilec je moški, ki je po dejanju peš pobegnil v smeri Rožne doline

Regional 20.01.2023
Okoli 15. ure so ljubljanske policiste obvestili o dogodku na območju Viča, v katerem je bila poškodovana ena oseba. Fotografija je simbolična Policisti so na kraju odkrili moškega, ki je bil huje poškodovan s strelnim orožjem in je kmalu zatem… »

V streljanju umrl moški

Goriški portal 20.01.2023
Danes okoli 15. ure so bili policisti obveščeni o streljanju na Tobačni ulici v Ljubljani, kjer je umrl moški. Ob prihodu na kraj dogodka so ljubljanski policisti našli moškega, ki je bil huje poškodovan s strelnim orožjem in kmalu zatem umrl… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem