Povezane novice

Ilka Štuhec po zmagi: Zahvala vsem, ki so mi stali ob strani

24ur 21.01.2023
Dvakratna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec je po štirih letih čakanja znova na vrhu zmagovalnega odra. Deseto zmago svetovnega pokala, šesto smukaško, je dosegla v Cortini d'Ampezzo. "Čutila sem, da je prišel ta dan," je povedala po deseti… »

Ilka Štuhec do jubilejne desete zmage na smuku

Primorske 21.01.2023
Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Slovenska šampionka je najboljši čas 1:04,73 minute postavila kot osma na startu. Njen čas se je izkazal za najhitrejšega. Štuhec se je na progi Olympia delle… »

Ilka Štuhec po izjemnem uspehu: Čutila sem, da je danes ta dan

SiolNET 21.01.2023
Dvaintridesetletna Ilka Štuhec je po dolgih 49 mesecih znova zmagovalka na tekmi svetovnega pokala alpskih smučark. Šampionka iz Maribora je dan po drugem mestu naredila še korak naprej in zmagala na smuku v Cortini d'Ampezzo. V prvi izjavi po… »

ILKA ŠTUHEC SPET NA VRHU STOPNIČK: "Enostavno sem čutila danes, da je ta dan" (VIDEO)

Regional 21.01.2023
Ilka Štuhec je po dolgih 49 mesecih znova zmagovalka tekem svetovnega pokala alpskih smučark. Šampionka iz Maribora je dan po drugem mestu naredila še en korak naprej in zmagala na smuku v Cortini d'Ampezzo. V prvi izjavi po zmagovalni vrnitvi je… »

Massija občutek ni prevaral: Ilka Štuhec po štirih letih spet na vrhu

Delo 21.01.2023
Dan po 2. mestu je v olimpijski Cortini naša vodilna alpska smučarka hitrih disciplin zablestela v izjemni predstavi za zmago. V nadaljevanju preberite: Na prizorišču naslednjih zimskih olimpijskih iger v Cortini d'Ampezzo smo v družbi Andree Massija… »

Ilka Štuhec v Cortini ugnala vso konkurenco za 10. zmago!

SiolNET 21.01.2023
Ilka Štuhec je velika zmagovalka drugega smuka v Cortini d'Ampezzo! To je jubilejna 10. zmaga in 20. zmagovalne stopničke v svetovnem pokalu za 32-letno Mariborčanko, ki navdušuje v letošnji sezoni. Najboljša smukačica te zime Italijanka Sofia… »

#foto Ilka Štuhec: Vesela sem, da sem vztrajala, zmagovati je res zabavno

Dnevnik 21.01.2023
Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Slovenska šampionka je najboljši čas 1:04,73 minute postavila kot osma na startu. Njen čas se je izkazal za najhitrejšega. Štuhec se je na progi Olympia delle… »

"Čutila sem, da je danes ta dan!"

Zurnal24 21.01.2023
Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Ilka Štuhec je po dolgih 49 mesecih znova zmagovalka tekem svetovnega pokala alpskih smučark. Šampionka iz Maribora je dan po drugem mestu naredila še en korak… »

[Video] To je zmagovalna vožnja Ilke Štuhec na današnjem smuku!

Nova 24TV 21.01.2023
Ilka Štuhec (Foto: STA) Kar 60 tekem svetovnega pokala in štiri leta je Ilka Štuhec čakala, da se je znova povzpela na najvišjo stopničko. Po včerajšnjem drugem mestu je Mariborčanka Ilka danes zmagovalka tekem svetovnega pokala alpskih smučark… »

Ilka Štuhec zmagala na smuku

Necenzurirano 21.01.2023
V petek je bila druga na prvem smuku v Olympii delle Tofano, danes pa je bila najhitrejša. Včeraj je za 13 stotink zaostala za Italijanko Sofio Goggio, ki je danes odstopila. Ilka Štuhec je odsmučala sijajno in ugnala vso konkurenco ter s tem prišla… »

Ilka Štuhec v velikem slogu do desete zmage kariere!

RTV Slovenija 21.01.2023
Kar 60 tekem svetovnega pokala in štiri leta je Ilka Štuhec čakala, da se je znova povzpela na najvišjo stopničko. V Cortini je slovenska šampionka bila najhitrejša na drugem, zaradi vetra skrajšanem, smuku na Tofani, kjer slavi jubilejno deseto… »

Ni jih uspela zadržati: po licih Ilke Štuhec so se usule solze (FOTO + VIDEO)

Slovenske novice 21.01.2023
Izredno vesela Štajerka Ilka Štuhec se je zahvalila za podporo: »Vsem v bistvu, ki so mi stali ob strani, ko celi svet še ni vedel, da sem lahko spet prva.«. Po skoraj petih letih je Ilka Štuhec spet stopila na najvišjo stopničko zmagovalnega… »

Fantastična Ilka Štuhec pokorila vso konkurenco!

Zurnal24 21.01.2023
Ilka Štuhec je na smuku v Cortini d'Ampezzo prišla do jubilejne desete zmage v svetovnem pokalu. Slovenska šampionka Ilka Štuhec je zmagovalka smuka za svetovni pokal alpskih smučark v Cortini d'Ampezzo. Štuhec se je na progi Olympia delle Tofane… »

Ilka Štuhec s »polnim plinom« po sušnih štirih letih spet do zmage

Delo 21.01.2023
Mariborska šampionka je dan po drugem mestu v svojo korist odločila drugi smuk za svetovni pokal v Cortini d'Ampezzo. Najboljša slovenska alpska smučarka Ilka Štuhec je vrhunsko pripravljenost potrdila tudi na drugem (nekoliko skrajšanem smuku za… »

Neverjetna Ilka Štuhec, hitrejše od nje bilo ni nobene

Slovenske novice 21.01.2023
Sofia Goggia je odstopila. Ilka Štuhec ima v italijanski Cortini D'Ampezzo razlog za veselje: s časom minuta, 4 sekudne in 73 stotink je najhitreje opravila s progo in premagala vse konkurentke. Na drugem mestu je bila Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie… »

Ilka Štuhec: sanjska vrnitev hitre Štajerke

Slovenske novice 21.01.2023
Po zvinu gležnja je že na 2. mestu smuka v Cortini. Danes ob 10. uri bo na vrsti še druga smukaška preizkušnja. Sanjska sezona vrnitve naše vodilne alpske smučarke v hitrih disciplinah se nadaljuje. Ilka Štuhec se je namreč vnovič, zdaj že… »

Novo poglavje velike vrnitve Ilke Štuhec

Delo 21.01.2023
Le odlična Italijanka Sofia Goggia v Cortini d'Ampezzo hitrejša od naše povratnice med elito smukačic. V nadaljevanju preberite: Dvakratna svetovna prvakinja v smuku Ilka Štuhec je imenitno okrevala po zvinu gležnja in se bliskovito hitro vrnila med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem