Povezane novice

Rusija 19-letnico razglasila za teroristko, ker je bila kritična do vojne

SiolNET 22.01.2023
Ruske oblasti so ta teden na seznam teroristov in ekstremistov uvrstile 19-letno Olesjo Krivtsovo, študentko iz kraja Arhangelsk na severovzhodu Rusije, ker je bila v objavi na družbenem omrežju kritična do ruske vojne v Ukrajini. Trenutno je v… »

Rusija / »Dobave orožja Ukrajini bi vodile v globalno katastrofo«

Mladina 22.01.2023
Rusija opozarja, da bi v primeru, da bi zahodne zaveznice Kijevu dobavile orožje, ki bi ga uporabili za ponovno zavzetje ozemelj, uporabila še močnejše orožje. Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi… »

'Ne bomo le pasivno gledali in čakali, da Ukrajina izkrvavi do smrti'

24ur 22.01.2023
Ruske sile napredujejo proti dvema mestoma v regiji Zaporožje na jugu Ukrajine, kjer so se ta teden zaostrili spopadi z ukrajinskimi silami. Po besedah vodje proruskih regionalnih oblasti boji potekajo na območju mest Orikiv in Guljajpole. Zahodne… »

Dobave orožja Ukrajini bi vodile do globalne katastrofe

Delo 22.01.2023
Rusija grozi z uporabo močnejšega orožja, zahod pa še ni odločen, kako naprej z dobavami. Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi nadaljnje zahodne dobave orožja Ukrajini pripeljale do »globalne… »

Predsednik ruske dume: Nadaljnje dobave orožja Ukrajini lahko vodijo do svetovne katastrofe

RTV Slovenija 22.01.2023
Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je opozoril, da bi nadaljnje zahodne dobave orožja Ukrajini pripeljale do "svetovne katastrofe". Rusija bi v primeru, da bi zahodne zaveznice Kijevu dobavile orožje, ki bi ga uporabili za… »

Putinov prijatelj resno zagrozil svetu

Zurnal24 22.01.2023
Znani Putinov prijatelj in zaveznik omenil "globalno katastrofo". Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi nadaljnje zahodne dobave orožja Ukrajini pripeljale do "globalne katastrofe". Rusija bi v primeru… »

Rusija: dobava orožja Ukrajini bi se lahko končala s tragedijo svetovnih razsežnosti

Dnevnik 22.01.2023
Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi nadaljnje zahodne dobave orožja Ukrajini pripeljale do "globalne katastrofe". Rusija bi v primeru, da bi zahodne zaveznice Kijevu dobavile orožje, ki bi ga… »

Predsednik ruske dume: Dobave orožja Ukrajini bi vodile do globalne katastrofe

Primorske 22.01.2023
Predsednik spodnjega doma ruskega parlamenta Vjačeslav Volodin je danes opozoril, da bi nadaljnje zahodne dobave orožja Ukrajini pripeljale do "globalne katastrofe". Rusija bi v primeru, da bi zahodne zaveznice Kijevu dobavile orožje, ki bi ga… »

Zelenski je ob dnevu enotnosti izrazil prepričanje v zmago Ukrajine

Nova 24TV 22.01.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je napovedal čudež ukrajinskega naroda. (Foto: epa) Ukrajinski predsednik Zelenski je ob dnevu enotnosti, ki ga v Ukrajini praznujejo 22. januarja, čestital državljanom in izrazil prepričanje v zmago Ukrajine… »

Novice dneva »

Kaj bodo storili Logar, Irgl in Kaloh?

Zurnal24 pred 4 uramiše 2 povezani

Potapljači našli trupli pogrešanih v nesreči pri Baltimoru

RTV Slovenija pred eno uroše 4 povezane

Škrabec, Petrič in Južna spet slavijo

Finance.si pred 6 uramiše 1 povezana

Vse bolj dramatično v boju za končnico lige NBA

Delo pred tremi uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem