Povezane novice

Vlada z najmanj podpore od lanskih volitev, SDS podpora zrasla

Slovenske novice 23.01.2023
Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za POP TV padla za slabe tri odstotne točke, podpira jo malo več kot polovica anketirancev. Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za POP TV padla za slabe tri odstotne… »

Anketa / Gibanje Svoboda še vedno z najvišjo podporo

Mladina 23.01.2023
Janševa SDS za Golobovo stranko zaostaja za skoraj deset odstotkov. Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za POP TV padla za slabe tri odstotne točke, podpira jo 50,6 odstotka anketirancev. Vladi ob tem nasprotuje 35,5 odstotka… »

Anže Logar premagal Natašo Pirc Musar

Zurnal24 23.01.2023
Sprememba na vrhu najbolj priljubljenih politikov. Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za POP TV padla za slabe tri odstotne točke, podpira jo 50,6 odstotka anketirancev. Vladi ob tem nasprotuje 35,5 odstotka vprašanih. Stranka z… »

PODPORA VLADI NAJNIŽJA DOSLEJ: Trenutno najbolj priljubljena politika sta predsednica države in njen izzivalec na volitvah

Regional 23.01.2023
Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za Pop TV padla za slabe tri odstotne točke, podpira jo 50,6 odstotka anketirancev. Vladi ob tem nasprotuje 35,5 odstotka vprašanih. Stranka z najvišjo podporo ostaja Gibanje Svoboda, ki bi jo… »

Anketa POP TV: Vladi podpora še naprej upada, z najvišjo podporo še naprej Gibanje Svoboda

Primorske 23.01.2023
Podpora vladi Roberta Goloba je v januarski anketi Mediane za POP TV padla za slabe tri odstotne točke, podpira jo 50,6 odstotka anketirancev. Vladi ob tem nasprotuje 35,5 odstotka vprašanih. Stranka z najvišjo podporo ostaja Gibanje Svoboda, ki bi jo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem