Povezane novice

Katastrofa v Novem mestu: sneg porušil streho velodroma #video

SiolNET 23.01.2023
Snežne razmere povzročajo velike nevšečnosti v številnih koncih Slovenije. V Češči vasi pri Novem mestu pa je prišlo do neljubega dogodka. Sneg je porušil streho velodroma oziroma Olimpijskega vadbenega centra Češča vas, na katerem kolesarji… »

Streha velodroma v Češči vasi klonila pod težo snega

RTV Slovenija 23.01.2023
Zaradi večje količine novozapadlega snega je popustila streha oz. ponjava velodroma Olimpijskega vadbenega centra in se sesedla. Upoštevani so bili vsi protokoli, tako da je malomarnost izključena. Škoda bo zelo velika. V Zavodu Novo mesto, ki je… »

#video Težak moker sneg usoden za novomeški velodrom

Dnevnik 23.01.2023
Pod težo obilnega mokrega snega se je v ponedeljek, kljub upoštevanju vseh varnostnih protokolov, podrla napihljiva streha na velodromu v Češči vasi pri Novem mestu. Ker se je streha že prej začela posedati, so objekt izpraznili, tako da v… »

Obilno sneženje zrušilo napihljivo streho novomeškega velodroma

Primorske 23.01.2023
V olimpijskem centru v Češči vasi pri Novem mestu je preobilen moker sneg nekaj po 13. uri danes zrušil napihljivo streho tamkajšnjega velodroma. Mestna občina Novo mesto ima sicer omenjeno streho v najemu, škode pa še ne morejo ceniti, je… »

Sneg zrušil streho enega najbolj sodobnih športnih objektov v Sloveniji

Zurnal24 23.01.2023
Streha je klonila pod težo novozapadlega snega. V olimpijskem centru v Češči vasi pri Novem mestu je preobilen moker sneg nekaj po 13. uri danes zrušil napihljivo streho tamkajšnjega velodroma. Mestna občina Novo mesto ima sicer omenjeno streho v… »

Poglejte, kako je sneg zrušil streho novomeškega velodroma (VIDEO)

Slovenske novice 23.01.2023
Pred padcem strehe so z velodroma odstranili vse ljudi, gasilci pa so nesrečo poskušali preprečiti s črpanjem padavinske vode z vrha napihljivega balona. V olimpijskem centru v Češči vasi pri Novem mestu je preobilen moker sneg nekaj po 13. uri… »

Dramatični prizori iz Češče vasi: Velodrom ostal brez kupole

Necenzurirano 23.01.2023
V Češči vasi pri Novem mestu je danes pod težo snega klonila kupola nad velodromom. Izdatno sneženje, pri čemer je prevladoval moker in težek sneg, jo je zagodlo olimpijskemu centru v Češči vasi pri Novem mestu. Kot poroča Dolenjski list, je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem