Povezane novice

Tošićev odvetnik o vrabcu v roki in golobu na strehi

Dnevnik 23.01.2023
Potem ko je minuli teden sodni senat pod vodstvom Marjete Dvornik sprejel priznanje krivde Dragana Tošića in Jakoba Remškarja, se je v ponedeljek to zgodilo še v primeru osmih soobtoženih. »Mogoče bi bil najbolj na mestu slovenski pregovor, velja… »

Nov premik v zadevi Balkanski bojevnik. Odvetnik: Tega stranki nisem svetoval.

SiolNET 23.01.2023
Po priznanju krivde prvoobtoženega v zadevi Balkanski bojevnik Dragana Tošića so, z izjemo enega, krivdo priznali tudi tudi drugi obdolženci. Tožilstvo za vse predlaga kazen v višini že prestanih kazni v zaporu oz. priporu. Tožilki sta zadovoljni… »

Balkanski bojevniki so priznavali drug za drugim

Delo 23.01.2023
Vsi razen enega od obtoženih so včeraj priznali vpletenost v trgovino s prepovedanimi drogami. V zadevi Balkanski bojevnik so včeraj z izjemo enega obtoženca krivdo priznali tudi drugi vpleteni. Tožilstvo tako kot za Dragana Tošića in Jakoba… »

Balkanski bojevnik: krivdo priznali vsi obdolženci, razen enega

RTV Slovenija 23.01.2023
Po priznanju krivde prvoobtoženega v zadevi Balkanski bojevnik Dragana Tošića so, z izjemo enega, krivdo priznali tudi tudi drugi obdolženci. Tožilstvo za vse predlaga kazen v višini že prestanih kazni v zaporu oz. priporu. "Nekatere odločitve… »

Balkanski bojevnik: krivdo priznali tudi drugi obdolženci

Primorske 23.01.2023
Po priznanju krivde prvoobtoženega v zadevi Balkanski bojevnik Dragana Tošića so, z izjemo enega, krivdo priznali tudi tudi drugi obdolženci. Tožilstvo za vse predlaga kazen v višini že prestanih kazni v zaporu oz. priporu. Senat je sklenil, da bo… »

Sojenje v zadevi Balkanski bojevnik: krivdo priznalo še osem obtožencev

24ur 23.01.2023
Na okrožnem sodišču v Ljubljani se je nadaljevalo ponovljeno sojenje v zadevi Balkanski bojevnik. Po četrtkovem preobratu, v katerem sta prvoobtoženi Dragan Tošić in drugoobtoženi Jakob Remškar po 13 letih priznala krivdo, je to zdaj storilo še… »

Novice dneva »

#video Norišnica v Ljubljani

Dnevnik pred 46 minutamiše 1 povezana

TO SO NOVI DRESI NAŠIH REPREZENTANTOV: So vam všeč? (FOTO)

Regional pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem