Povezane novice

Koalicijski poslanci podpisali zavezo za sodelovanje pri izvedbi zdravstvene reforme

RTV Slovenija 23.01.2023
Poslanci Gibanja Svoboda, SD-ja in Levice so uskladili in podpisali zavezo za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme, so sporočili iz koalicije. Svoj podpis pod zavezo, ki sicer vključuje deset prioritet za izvedbo zdravstvene reforme in… »

Koalicijski poslanci podpisali zavezo za sodelovanje pri izvedbi zdravstvene reforme

Dnevnik 23.01.2023
Poslanci Gibanja Svoboda, SD in Levice so danes uskladili in podpisali zavezo za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme, so sporočili iz koalicije. Svoj podpis pod zavezo, ki sicer vključuje 10 prioritet za izvedbo zdravstvene reforme in… »

Koalicijski poslanci so se podpisali pod zavezo zdravstveni reformi

24ur 23.01.2023
Koalicijski partnerji Gibanje Svoboda, Socialni demokrati in Levica so uskladili zaveze za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme. Pod dokument se je podpisalo vseh 53 poslancev koalicije. Dogovor o podpisu zavez so poslanci sprejeli na… »

Koalicijski partnerji danes podpisali pomemben dokument

Zurnal24 23.01.2023
Zavezali so se k sodelovanju pri reformi zdravstva. Koalicijski partnerji Gibanje Svoboda, Socialni demokrati in Levica so danes uskladili zaveze za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme, so sporočili in dodali, da se je pod dokument… »

Vsi koalicijski poslanci podpisali zavezo za izvedbo zdravstvene reforme

SiolNET 23.01.2023
Koalicijski partnerji Gibanje Svoboda, Socialni demokrati in Levica so danes uskladili zaveze za sodelovanje in podporo pri izvedbi zdravstvene reforme. Pod dokument se je podpisalo vseh 53 poslancev koalicije. Dogovor o podpisu zavez je bil sprejet na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem