Povezane novice

Pozor, obilno sneženje zaprlo številne ceste po Sloveniji, podrtih več kot 160 dreves

Slovenske novice 24.01.2023
Za gasilci in dežurnimi službami je naporna noč. Obilno sneženje je ponoči povzročilo precej preglavic enotam gasilcev, cestnim podjetjem in drugim službam predvsem na območju Štajerske, Koroške, Zasavja in Dolenjske. Prek cestišč se je po do… »

Kakšno bo vreme danes? Snežna odeja se bo še odebelila

Slovenske novice 24.01.2023
Padavine se bodo od severovzhoda znova razširile nad večji del Slovenije. Ponedeljkove obilne padavine, ki so zajele večino težave, so povzročale številne nevšečnosti. Do jutra se je sneženje povsod umirilo, a snežna odeja se je dodobra… »

Nova pošiljka snega povzročila težave, na Koroškem ponekod še omejitve v prometu

RTV Slovenija 24.01.2023
Obilno sneženje je ponoči povzročilo precej preglavic na Štajerskem, Koroškem, v Zasavju in na Dolenjskem. Podirala so se drevesa. Velika količina novozapadlega snega je povzročila poškodbe na elektrodistribucijskem omrežju. Še vedno je brez… »

Arso izdal novo opozorilo

Zurnal24 24.01.2023
Na višjih nadmorskih višinah je v zadnjem tednu zapadlo ogromno snega. Agencija za okolje opozarja, da je nevarnost snežnih plazov v večjem delu gora nad višino okoli 1500 metrov velika, nižje pa znatna. Za severozahod je izdano oranžno vremensko… »

Izdali oranžno opozorilo: krive so ogromne količine zapadlega snega

Slovenske novice 24.01.2023
Snežni plazovi lahko nastajajo tudi na neobičajnih mestih. Na višjih nadmorskih višinah je v zadnjem tednu zapadlo ogromno snega, nastajale so tudi klože. Agencija za okolje zato opozarja, da je nevarnost snežnih plazov v večjem delu gora nad… »

Obilno sneženje: brez elektrike več tisoč odjemalcev, zaradi podrtih dreves zaprte številne ceste #video

SiolNET 24.01.2023
Obilno sneženje je ponoči povzročilo precej preglavic enotam gasilcev, cestnim podjetjem in drugim službam predvsem na območju Štajerske, Koroške, Zasavja in Dolenjske. Prek cestišč se je po do zdaj zbranih podatkih podrlo več kot 163 dreves… »

V gorah velika nevarnost proženja snežnih plazov, izdano oranžno opozorilo

24ur 24.01.2023
Na višjih nadmorskih višinah je v zadnjem tednu zapadlo ogromno snega, nastajale so tudi klože. Agencija za okolje zato opozarja, da je nevarnost snežnih plazov v večjem delu gora nad višino okoli 1500 metrov velika, nižje pa znatna. Za severozahod… »

SONČNI ŽARKI PONEKOD NA PRIMORSKEM LE ZA KRATEK ČAS: Dež, sneg in burja se še ne bodo poslovili

Regional 24.01.2023
Danes bo na Primorskem sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Pihala bo šibka burja. Drugod bo oblačno, padavine se bodo od vzhoda znova razširile nad večji del Slovenije. Po nižinah bo povečini deževalo, nad nadmorsko višino okoli 500… »

Vreme: Večinoma oblačno z občasnimi padavinami

Dnevnik 24.01.2023
Danes bo na Primorskem sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Pihala bo šibka burja. Drugod bo oblačno, padavine se bodo od vzhoda znova razširile nad večji del Slovenije, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Po nižinah bo… »

Razmere se umirjajo, brez elektrike več tisoč odjemalcev

Delo 24.01.2023
Na terenu so številne enote gasilcev, cestnih podjetij in drugih služb na območju Štajerske, Koroške, Zasavja in tudi Dolenjske. Čeprav se je vreme do sinoči umirilo, pa je še naprej izdatno snežilo na Koroškem, Zgornjesavinjskem in na širšem… »

Ogromno nočnih težav s snegom, tu je bilo najhuje

Zurnal24 24.01.2023
Obilno sneženje je ponoči povzročilo precej preglavic enotam gasilcev, cestnim podjetjem in drugim službam. S težavami ponoči so se soočali predvsem na območju Štajerske, Koroške, Zasavja in Dolenjske. Preko cestišč se je po do sedaj zbranih… »

Novo: Takšno vreme nas čaka v prihodnjih dneh

Zurnal24 24.01.2023
Po prehodni otoplitvi se bo proti koncu tedna spet ohladilo. Jutranje temperature bodo krepko pod lediščem. Po močnem sneženju se je proti jutri vreme ustalilo,čeprav nas popoldne znova čakajo padavine, vendar bo po nižinah v glavnem deževalo. Na… »

Obilno sneženje povzročalo težave na Štajerskem, Koroškem, Dolenjskem in v Zasavju

Dnevnik 24.01.2023
Obilno sneženje je ponoči povzročilo precej preglavic enotam gasilcev, cestnim podjetjem in drugim službam predvsem na območju Štajerske, Koroške, Zasavja in Dolenjske. Preko cestišč se je po do sedaj zbranih podatkih podrlo več kot 163 dreves… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem