Povezane novice

GEN: dobiček pod načrtovanim, GEN-I presenetil

Finance.si 24.01.2023
Čisti poslovni izid GEN energije je bil lani milijon evrov, načrtovali pa so 39 milijonov. Nasprotno so celotni prihodki družbe presegli načrte, znašali so namreč 372 milijonov, kar je bilo 81 milijonov evrov več od načrtovanega. Podobno je bilo v… »

Skrčen dobiček, a cene omogočajo naložbe

Delo 24.01.2023
V Gen energiji tako kot lani pozivajo podjetja k čimprejšnjemu zakupu elektrike za 2024, cene so ugodne. V nadaljevanju preberite: Skupina Gen je lani ustvarila 4,1 milijarde evrov prihodkov, potem ko jih je predlanskim približno 3,5 milijarde evrov… »

Skupina Gen lani ohranila pozitivno poslovanje – čisti dobiček ocenjen na 23 milijonov evrov

RTV Slovenija 24.01.2023
Skupina Gen je lani ustvarila 4,1 milijarde evrov prihodkov, kar je okoli 600 milijonov evrov več kot leto pred tem. Kljub zahtevnim razmeram je skupina poslovala s čistim dobičkom, ki je po neuradnih podatkih znašal 23 milijonov evrov. Čeprav je bil… »

Skupina GEN kljub ekstremnim razmeram poslovala z dobičkom

SiolNET 24.01.2023
Skupina GEN je lani zaradi energetske krize in razburkanih razmer na energetskih trgih poslovala pod načrti, a kljub temu ustvarila 23 milijonov evrov dobička. To je po ocenah generalnega direktorja družbe GEN energija Dejana Paravana ob upoštevanju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem