Povezane novice

KO SE ZA "DELO OD DOMA" ODLOČIJO KRIMINALCI: Preko spletnih platform kupoval mamila in jih dobavljal vse do Kopra

Regional 24.01.2023
Celjski kriminalisti so zaključili večmesečno preiskavo kriminalne združbe. V zaključni akciji so odvzeli prostost šestim osebam, osumljenim storitve 40 kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa z drogami. Preiskovalni sodnik je za dve… »

Droge so mu na dom dostavili kar paketni dostavljalci

Zurnal24 24.01.2023
Celjski kriminalisti zaključili z večmesečno kriminalistično preiskavo kriminalne združbe. Celjski kriminalisti so v preteklih dneh v sodelovanju z Generalno policijsko upravo in ob usmerjanju tamkajšnjega okrožnega državnega tožilstva… »

Celjski kriminalisti zaključili z večmesečno kriminalistično preiskavo kriminalne združbe

Savinjsko Šalaške 24.01.2023
Celjski kriminalisti so v preteklih dneh, v sodelovanju z Generalno policijsko upravo in ob usmerjanju Okrožnega državnega tožilstva v Celju, zaključili več mesečno kriminalistično preiskavo kriminalne združbe. V zaključni akciji so prostost… »

Končana velika akcija celjskih kriminalistov: prostost so odvzeli šestim osebam

SiolNET 24.01.2023
Celjski kriminalisti so končali večmesečno preiskavo kriminalne združbe. V zaključni akciji so odvzeli prostost šestim osebam, osumljenim storitve 40 kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa z drogami. Preiskovalni sodnik je za dve osebi… »

Celjski kriminalisti razbili kriminalno združbo

Slovenske novice 24.01.2023
V zaključni akciji so prostost odvzeli šestim osebam, osumljenim storitve 40. kaznivih dejanj. Celjski kriminalisti so v preteklih dneh, v sodelovanju z Generalno policijsko upravo in ob usmerjanju Okrožnega državnega tožilstva v Celju, zaključili… »

V tujini kupil nove psihoaktivne substance in jih nato prodal v Sloveniji

24ur 24.01.2023
Večmesečna kriminalistična preiskava kriminalne združbe je zaključena. Celjski kriminalisti so prostost odvzeli šestim osebam, ki so osumljene storitve 40 kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. 48-letni… »

Po večmesečni preiskavi celjski kriminalisti zasegli prepovedane psihoaktivne substance

Celje.info 24.01.2023
Celjski kriminalisti so v preteklih dneh, v sodelovanju z Generalno policijsko upravo in ob usmerjanju Okrožnega državnega tožilstva v Celju, zaključili večmesečno kriminalistično preiskavo kriminalne združbe. V zaključni akciji so prostost… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem