Povezane novice

Noel z izjemnim finalom do zmage v Schladmingu

RTV Slovenija 24.01.2023
Francoz Clement Noel je slavil na nočnem slalomu v Schladmingu, potem ko je bil po prvi vožnji sedmi. Vodilni pred finalom Henrik Kristoffersen je končal šele na enajstem mestu. Slovenci so vpisali novo ničlo. Noel je slavil s sedmimi stotinkami… »

Noel po napaki Kristoffersena zmagal v Schladmingu, Hadalin in Marovt brez finala

24ur 24.01.2023
Clement Noel je zmagovalec slaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Schladmingu. Francoz je slavil pred Švicarjem Ramonom Zenhäusernom in Norvežanom Lucasom Braathenom. Slovenca Štefan Hadalin in Tijan Marovt se nista uvrstila v finale… »

Kristoffersen ga je polomil, Noel se je zavihtel na vrh

Delo 24.01.2023
Zmaga na nočnem slalomskem spektaklu v Schladmingu v Francijo, Slovenija brez finalista. Clement Noel je zmagovalec nočnega slaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Schladmingu. Francoz je bil najhitrejši pred Švicarjem Ramonom Zenhäusernom in… »

Presenečenje v Schladmingu, Norvežan brez rekorda, zmaga Francozu

SiolNET 24.01.2023
Zmagovalec nočnega slalomskega spektakla v Schladmingu je olimpijski prvak, Francoz Clement Noel. V finalu je napadel s sedmega mesta, a so teklmovalci, ki so bili v prvem teku uvrščeni pred njim, vsi po vrsti delali napake, tudi norveški favorit… »

Zmaga za olimpijskega prvaka, Slovenca brez točk

Zurnal24 24.01.2023
Na nočnem slalomu v Schladmingu slavil olimpijski prvak, Francoz Clement Noel. Clement Noel je zmagovalec slaloma za svetovni pokal alpskih smučarjev v Schladmingu. Francoz je slavil pred Švicarjem Ramonom Zenhäusernom in Norvežanom Lucasom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem